Connect with us

Seriale

Noi episoade ale serialului Căpitanul Marleau se văd în premieră la DIVA

Published

on

Foto Credit: DIVA

Începând din 29 august, de la ora 21:00, serile de luni devin preferatele publicului pentru că noi episoade ale îndrăgitului serial Căpitanul Marleau sunt difuzate în premieră în România, la DIVA. Extravaganta și fascinanta Marleau (Corinne Masiero) cu înfățișare neobișnuită, umor și comportament aparent ciudate, desfășoară în modul ei unic noi investigații.

Ca și în episoadele anterioare, acțiunea este dirijată de excentricului personaj principal, Căpitanul Marleau, care conduce investigații diverse cu multă eficiență, sarcasm și care folosește referințele culturale într-o manieră seducătoare. 

În episodul Căpitanul Marleau: Omul în flăcări (Captain Marleau: L’homme Qui Brûle, 2021), o tânără este otrăvită în salonul de coafură în care lucrează. Marleau descoperă scrisori de dragoste pe care un actor și regizor la teatrul municipal le adresase acesteia. Ancheta scoate la lumină trecutul victimei și îi aduce în cercul de suspecți pe iubitul secret și soția lui, care pare că ar ști mult mai multe decât doresc să recunoască. Ancheta originală a lui Marleau descoperă totodată secretele tuturor.

În episodul Căpitanul Marleau: Sezon mort (Captain Marleau: La Morte Saison, 2021) Marleau îl agasează pe psihologul însărcinat cu monitorizarea ei. Cazul investigat în acest episod este al unei tinere de 22 de ani găsită într-o clădire în construcție din vechiului port. După cum știm, Marleau se implică total într-un caz, dovadă că, sub exteriorul ei dur, are într-adevăr o inimă mare. Investigația ce decurge în stilul ei unic scoate la lumină secrete incredibile.

Alăturați-vă celui mai excentric detectiv de la DIVA și petreceți serile de luni alături de Căpitanul Marleau, din 29 august, de la 21:00. 

Advertisement
Facebook Comments Box
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

id="ads-radardemediaro-sidebar">
Rochii
mutari si transport mobila

MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending