Connect with us
Redactia Radar de Media

Published

on

In aceasta seara a avut loc in Piata Unirii din Cluj-Napoca o actiune de sustinere civica a dr. Raed Arafat si SMURD intitulata “Noi pentru SMURD, SMURD pentru noi”. La actiune au fost prezenti peste 150 de oameni, care au manifestat pasnic, avand pancarte in maini.

Pe acestea erau mesaje precum: “Avem incredere in Raed Arafat”, “Sanatatea nu trebuie sa devina un obiect de Lux”, “Domnilor Guvernanti, incercati cu cianura”, “Avem incredere in Raed Arafat”,  “Nu privatizati sanatatea”, “CJE sustine SMURD”.

Printre cei prezenti la aceasta manifestare pasnica s-au numarat si reprezentanti ai Consiliului Judetean al Elevilor Cluj (CJE) si Organizatiei Studentilor Din Universitatea “Babes-Bolyai” (OSUBB). In seara asta, la Cluj, Romania a primit o lectie. Clujenii au iesit in strada sa isi arate respectul si aprecierea pentru un om: Raed Arafat. Om cu O mare.

Clujul este orasul in care s-a nascut ideea SMURD, Raed fiind absolvent al Universitatii de Medicina si Farmacie “Iuliu Hatieganu” din Cluj si plecand de la medicina in caz de dezastre a pus bazele a ceea ce este astazi SMURD. Medicina de dezastre este o ramura a medicinei de interventie care se aplica in cazul plagilor fizice sau dezastrelor naturale saua rtificiale care afecteaza viata oamenilor.

Acum, odata cu accelerarea ritmului de producere a manifestarilor extreme generate de schimbarile climatice abrupte (cutremure, inundatii, incendii naturale, uragane, tornade, alunecari de teren, avalanse) este foarte utila existenta unor echipe de interventie rapida pregatita special pentru asta.

Pentru ca nimic nu este mai pretios decat viata si sentimentele curate.

Comentarii

comments

Advertisement
3 Comments

3 Comments

 1. Avatar

  alina

  12 ianuarie 2012 at 20:45

  SMURD este cel.mai bun lucru care s a intamplat in Romania. Am fost ajutata de Smurd, aveti si sustinerea mea.

 2. Avatar

  Radu Mioara

  12 ianuarie 2012 at 13:33

  Cei care ne conduc sa se comporte cel putin asemeni D-lui ARAFAT, daca macar nu pot lupta asemeni lui ,cel putin sa fure doar cat d-l Arafat.
  Le doresc acelasi tratament pe care ei il aplica poporului Roman.
  Ar trebui sa nu mai fie votati, sa devina oameni de rand ca noi ,ca oricum calitatile nu-i califica pentru ceea ce sunt si sa suporte alaturi de noi legile pe care cu frenezie le-au votat.
  Poporul care i-a ajutat sa se cocoate acolo unde sunt , il rog sa ajute ca sa-i aducem acolo unde traim noi ,ca nu sunt mai calificati ca noi, si sa traiasca pe pielea lor ceea ce ne-au oferit noua. Sper ca poporul roman are aceasta intelepciune si ii aduce la realitate ca sa nu mai trambiteze lectii de la tribuna parlamentului. Nu faptul ca se infrupta din beneficiile tarii ne supara ci tupeul si lipsa de recunostinta fata de poporul care le-a oferit totul fara ca ei sa dea ceva in schimb.Nici macar o bruma de pricepere si cat de cat putin bun simt.

 3. Avatar

  alexaioan002_IS

  12 ianuarie 2012 at 00:30

  Doresc asigurarea sperantei de viata la toti.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook

IN Trending