Noi probe de foc în cea mai cunoscută bucătărie din România, astazi la Masterchef - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Emisiuni

Noi probe de foc în cea mai cunoscută bucătărie din România, astazi la Masterchef

Published

on

Probele din bucătăria MasterChef devin din ce în ce mai aprige, gustul competiției fiind din ce în ce mai intens. Cel mai urmărit show culinar din România vine în porție dublă săptămâna următoare.

Episodul de luni îi va pune pe concurenți în fața cutiei misterelor. O serie de ingrediente cu care majoritatea nu au mai gătit pun la încercare abilitatea de a crea combinații inedite de arome și preparate. Un preparat va stârni valuri de râs în bucătărie. Află care este concurentul care a reușit să creeze un preparat pe care chefii au refuzat să-l guste, luni de la 20:30 la PRO TV.

MasterChef_sorturi

Proba numărul doi va reprezenta o adevărată surpriză pentru concurenții MasterChef. Aceștia sunt provocați să gătească având la dispoziție peste 50 de ingrediente vii! O probă surprinzătoare care va stârni cu siguranță simțurile telespectatorilor.

Ediția de luni se va încheia cu o probă sub presiune. Unul dintre concurenți va părăsi competiția. Află cine continuă lupta spre titlul de MasterChef, luni de la 20:30 la PRO TV.

Urmărește MasterChef, competiția unde doar cei mai buni rezistă probelor de foc la care sunt supuşi şi reuşesc să atingă standardele impuse de cei trei chefi.

Juratii MasterChef

Foto Credit: PRO TV

 

Advertisement

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending