Connect with us

Emisiuni

Noile ediţii ale show-ului „Bravo, ai stil ! Celebrities” încep sâmbătă la Kanal D

Bianca Bujor - Editor Coordonator

Published

on

            Doar cateva zile ne mai despart de competitia stilului si de divertismentul la superlativ pentru ca sambata aceasta, de la ora 22:00, Bravo, ai stil ! Celebrities” revine pe micile ecrane, la Kanal D, cu noi editii. Show-ul va putea fi urmarit de miercuri pana sambata, de la ora 22:00, iar competitia stilistica va fi reluata chiar de la momentul in care a fost oprita, din cauza pandemiei.

 

Cei trei jurati, Raluca Badulescu, Catalin Botezatu, Maurice Munteanu si Ilinca Vandici, prezentatoarea emisiunii, sunt gata de reintalnirea cu cele noua concurente, pe platoul emisiunii Bravo, ai stil! Celebrities”. Aspirantele la marele titlu vor trece, ca si pana acum, printr-o serie de provocari stilistice, toata evolutia acestora va fi atent analizata de juriu.

Sambata, de la ora 22:00, este seara Oldies but goldies” la „Bravo, ai stil ! Celebrities”, in care tinerele ambitioase, inscrise in competitia stilului, vor face un adevarat spectacol ! Tema propusa pentru prima editie de dupa pauza de pe micul ecran, este una foarte bogata, in stransa legatura cu tot ceea ce inseamna trenduri ce au marcat istoria modei, dar si cu divertismentul la superlativ.

 

Reamintim, cele noua concurente de la „Bravo, ai stil ! Celebrities” ramase in competitia stilistica, pentru marele premiu de 100.000 de lei, dar si titlul de Cea mai stilata celebritate din Romania sunt Deea Codrea, Oana Radu, Andreea Tonciu, Theo Rose, Alexandra Ungureanu, Cristina Siscanu, Bianca Rus, Calina Dumitrescu si Raluca Tanase.  ​

 

Nu pierdeti, incepand de sambata aceasta, 29 august, de la ora 22:00, continuarea celei mai frumoase competitii, „Bravo, ai stil ! Celebrities”. Show-ul prezentat de Ilinca Vandici va putea fi urmarit patru zile pe saptamana, de miercuri pana sambata, de la ora 22:00, la Kanal D !

 

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

SHOW MAGAZINE

IN Trending