Connect with us

Grila de programe

Noile productii Kanal D amanate cu o saptamana din cauza venirii lui Messi la Bucuresti

Redactia Radar de Media

Published

on

Debutul celor doua productii noi care au fost anuntate in grila de primavara a postului Kanal D au fost amanate din cauza meciului amical Romania – Argentina.  Noul serial de comedie produs la studiourile din Buftea – ”Fetele lu’ Domn Profesor” si emisiunea – concurs, ” Deschide Camera Comorilor” prezentata de Liviu Varciu, ce au fost anuntate sa-si faca debutul pe 5 martie, au fost amanate pentru data de 12 martie, din cauza venirii lui Messi & Co la Bucuresti.

Principalul motiv al acestei intarzieri vor fi audientele foarte scazute, care ar putea fi generate in intervalul orar cu meciul celor doua selectionate ce va fi transmis de Pro TV. De-a lungul timpului televiziunile au inceput sa-si mute productiile importante atunci cand se suprapuneau cu transmisiuni sportive importante.

Liviu Varciu

  • Productia romaneasca ”Fetele lu Domn Profesor” a fost filmata in studiourile din Buftea si il va avea in rolul principal pe Catalin Catoiu (Teava), Octavian Strunila si Doinita Oancea, asa cum Radar de Media a scris aici. 
  • Liviu Varciu va prezenta o noua emisiune la Kanal D – ”Deschide Camera Comorilor”, ce are la baza formatul israelian  Raid the Cage, distribuit la nivel internațional de Sony Pictures Television. Va fi un show de cultura generala si probe fizice.

 

Votaţi AICI în FINALA premiilor Radar de Media, ediţia Primăvară 2014.

Gala Premiilor Radar de Media va avea loc în data de 19 martie 2014, la Ambasad’Or Events & Leisure.

Fii la curent cu cele mai noi stiri din media pe pagina de Facebook RADAR DE MEDIA

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale, vă rugăm să ne contactați pe email.

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending