Connect with us

EVENTS

Noile studiouri ale televiziunii Trinitas, sfinţite cu trafaletul de PREAFERICITUL DANIEL. FOTO

Published

on

Patriarhul României, Părintele Daniel, a sfinţit şi inaugurat, de Sărbătoarea Sfintei Treimi noile studiouri ale Radioului şi televiziunii Trinitas din incinta Centrului Social-cultural Iustin Patriarhul, scrie basilica.ro.

Părintele Daniel a ţinut să-i felicite pe coordonatorii celor două componente ale Centrului de Presă Basilica şi le-a oferit, celor care si-au adus aportul la mutarea sediilor din Palatul Patriarhiei şi amenajarea noilor studiouri şi redacţii, diploma şi medalia omagială „Sfinţii Martiri Brâncoveni”.

„Vă dorim mult ajutor de la Dumnezeu, ocrotirea Preasfintei Treimi și să lucrați cu bucurie, pentru că așa cum se spune la hirotonie, predica Apostolilor a fost Treimea cea deoființă și nedespărțită. Aceasta este bucuria misiunii creștine. Într-adevăr s-a făcut într-un timp scurt o lucrare importantă, mare și sperăm să fie totul funcțional. Vă dorim tuturor sănătate, bucurie și mult ajutor de la Dumnezeu.”, a spus Patriarhul României.

Cele două sedii au fost mutate, din cauza lucrărilor de renovare şi consolidare a Palatului Patriarhiei care se vor încheia la sfârşitul anului 2015.

Radioul şi televiziunea TRINITAS fac parte din Centrul de Presă Basilica, care a luat fiinţă la 27 octombrie 2007.

 Foto credit: www.basilica.ro

Parintele Daniel

Trinitas Parintele Daniel

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
2 Comments

2 Comments

 1. deborah

  16 iunie 2014 at 17:43

  Te crezi destept si mistocar, sigur pe tine, in mass-media dominata de ateii si criticii naimiti ai credintei ortodoxe …. urmasii comunistilor care se comportau la fel ….si ai evereilor ce l-au rastignit pe Hristos … Vai de acest acest popor – ce te-a fatat ca pe o eroare a teoriei evolutoninsmului – cu tot sangele pe care l-a dat in ultima suta de ani,in zadar se pare, pentru a avea parte de astfel de exemplare, si de astfel de cuvinte …. Iti urez – si ma rog – sa ajunga parintele Arsenie la tine – ca sa-i explici direct cum sta treaba cu samponul , dupa care sa fi obligat sa revii si sa-ti ceri scuze tuturor amaratilor pe care i-ai smintit cu vorbele tale …Amin

 2. Breaking news de la BOR

  16 iunie 2014 at 14:59

  Biserica Ortodoxă Română a lansat şamponul mănăstiresc

  Doamnelor şi domnilor, fraţi şi surori! Deoarece nu doreşte ca drept-credincioşii să intre în contact cu produse de provenienţă păgână, Preafericitul Patriarh Daniel a hotărât ca aceştia să folosească doar şamponul Arsenie Boca, plin de har, 100% ortodox, destinat spălării pe creier.

  Puteţi gândi cu propria minte fără să aveţi nevoie de clişeele promovate de preoţi? Creierul dumneavoastră funcţionează ireproşabil? Logica, raţiunea şi spiritul critic vă definesc? Aveţi bacalaureat sau aţi finalizat studiile universitare? Noul şampon Arsenie Boca vă eliberează de aceste afecţiuni diabolice, permiţând doar „învăţăturile” Bisericii. Aveţi îndoieli în privinţa religiilor şi a zeilor? Doriţi să scăpaţi de păcatul strămoşesc: circumvoluţiunile? Neuronii constituie o povară? Sinapsele vă incomodează? Harul şamponului Arsenie Boca face ca toate aceste impedimente apăsătoare să dispară ca prin minune, lasându-vă creierul neted astfel încât muştele să vă poată patina pe el.

  Reţineţi faptul că doar astăzi Biserica Ortodoxă Română vă vine în ajutor pentru a ajunge în Rai. Cumpărând produsul de mai sus, primiţi, în mod suplimentar, un pachet de lumânări şi o porţie de colivă. Toate acestea la preţul de numai 30 de arginţi! Nu mai aşteptaţi! Sunaţi chiar acum la 0722.666.666 şi veţi beneficia de o promoţie de-a dreptul divină!

  Folosiţi zilnic şamponul Arsenie Boca pentru a avea o minte ageră precum cea a unei râme călcată de tramvai! Cel mai bun remediu împotriva maladiei numită inteligenţă!!!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending