Connect with us

ALL MEDIA

Nominalizaţii la ,,Zmeura de Aur”, la ,,Lumea Pro Cinema”

Published

on

 

In editia din 30 ianuarie a emisiunii “Lumea Pro Cinema” difuzata incepind cu ora 10:30, telespectatorii Pro Cinema au ocazia sa-I cunoasca pe actorii care vor “gusta” anul acesta din “Zmeura de Aur”. Cel mai putin rivnit premiu de la Hollywood va fi decernat cu o zi inaintea Oscarului, iar lupta se va da intre doua productii la fel de slabe, dupa cum explica John Wilson, fondatorul acestui premiu pe care nimeni nu si-l doreste. Jennifer Aniston si Gerald Butler n-au fost iertati pentru dezastruosul “The Bounty Hunter”, la fel si Jessica Alba, detinatoarea unui record pentru care nu o invidiaza nimeni – patru nominalizari la categoria “cea mai proasta actrita”, mai exact, pentru toate filmele in care a jucat in 2010. Filmele cu vampiri sunt si ele bine reprezentate la Zmeura de Aur. Pe linga “Saga Amurg”, pe lista rusinii mai apare comedia “Vampires Suck”.

Harrison Ford, aflat in plin turneu de promovare a comediei “Morning Glory” a facut popas la “Lumea Pro Cinema” impreuna cu partenerii sai din acest film, care au dezvaluit ce i-a enervat mai tare la filmari. Natalie Portman si Ashton Kutcher vor vorbi la “Lumea Pro Cinema” despre relatiile “Fara Obligatii”, iar Kevin Spacey, Minnie Driver si Olivia Wilde ii vor introduce pe telespectatorii Pro Cinema in atmosfera Festivalului de Film Sundance .

Organizat de legendarul Robert Redford, Festivalul de la Sundance este rampa de lansare perfecta pentru filmele independente. Actori celebri au remomorat primele lor contacte cu acest eveniment – emotionante, in cazul lui Stephen Dry sau pline de entuziasm, precum in cazul lui Kevin Spacey. Tim Roth in schimb, crede ca Sundance a devenit un eveniment din ce in ce mai comercial. Telespectatorii Pro Cinema vor avea ei insisi ocazia sa-si formeze o opinie despre acest eveniment cinematografic in editia din 30 ianuarie a emisiunii ,,Lumea Pro Cinema”.

Lasa un comentariu aici!

Click to comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ALL MEDIA

GALA PREMIILOR RADAR DE MEDIA va fi transmisa in direct, joi, ora 21!

Published

on

 

Cel mai mare eveniment media al anului, Gala Premiilor RADAR DE MEDIA 2018 va avea loc, joi, 22 noiembrie, in direct de la ora 21. Transmisia se poate vedea live pe radardemedia.ro, Youtube si Facebook.

Se vor acorda premiile votate de catre publicul cititor dar si o serie de premii speciale. 

Ne vedem joi!

 

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

ALL MEDIA

PREMIILE RADAR DE MEDIA 2018: Voteaza-ti aici favoritii! Cand va avea loc Gala?

Published

on

 

Gala Premiilor RADAR DE MEDIA 2018, va avea loc, joi 22 noiembrie, la Ambasad’Or Events.

Ceremonia de decernare a trofeelor va fi transmisa in direct incepand cu ora 20:45. Transmisiunea se vede live pe radardemedia.ro, youtube si facebook.

 

Votarea pentru desemnarea castigatorilor se inchide in data de 12 noiembrie, pana atunci puteti sa va votati favoritii aici:

 

STOP VOT!

Castigatorii vor fi anuntati pe 22 noiembrie, ora 21, in direct pe radardemedia.ro, youtube si facebook.

 

Regulament si calendar competitie, aici!

GDPR: Prin exprimarea optiunii de vot, radardemedia.ro nu colecteaza date cu caracter personal! Regulament si calendar competitie, aici!

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

ALL MEDIA

Postul de radio Digi FM a aniversat 3 ani de existenta!

Published

on

Foto Credit: DIGI
 

Ca în fiecare an, de la prima emisie și până acum, echipa matinalului Digi FM, adică Bogdan Miu, Cătălin Striblea, Beatrice Ghiciov și Bogdan Ciuclaru a primit, la aniversarea a 3 ani, vizită binecunoscutului artist: SMILEY.

Păstrând obiceiul, acesta a adus un tort după chipul și asemănarea radioului cu cea mai mare acoperire privată din România, promițând din nou, că o să vină și la aniversarea de 4 ani.

Baloane, artificii, știri cu vești aniversare, cadouri pentru ascultători, super prăjituri și muzică, așa cum numai la Digi FM se poate auzi. Într-o atmosfera de petrecere, întreaga echipă, alături de toți colegii din trust, s-a bucurat de cadourile primite și de prezența lui Smiley, care s-a simțit fix ca „Acasă”. Mai mult decât atât, după ce au ieșit din matinal, Cătălin Striblea și Andrei Maria aka Smiley, au realizat împreună încă o ediție de succes a emisiunii „Oameni de Colecție”.

La 3 ani de la lansare, Digi FM își propune să păstreze tonul prietenos pe care l-a menținut în toată această perioada, să nu întârzie niciodată cu știrile din 30 în 30 de minute și să fie mereu acolo unde contează pentru „Ca să știi.”

Mulțumim tare, Smiley și LA MULȚI ANI, DIGI FM!

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement Https://Www.Autodoc24.RO

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Trending