Connect with us

Life Style

Nonis G lanseaza videoclipul piesei „Lasati femeile sa faca ce vor”

Published

on

Reclame

Un manifest al femeilor independente, videoclipul single-ului „Lasati femeile sa faca ce vor” este regizat de catre Andreea Vorniciuc si surprinde cadre cu personaje cunoscute din televiziune, precum Dan Capatos, dj-ul Silviu Andrei, Natalia Mateut, Denise Ordean si designerii Mircea Barbulescu si Maria Simion, dar si cu multe domnisoare pline de sex-appeal.

„Ideea clipului ii apartine Andreei Vorniciuc, aflata la prima experienta de acest gen, insa este pasionata de televiziune si activeaza in acest domeniu de aproape 7 ani. Am lucrat cot la cot ca, prin videoclip, sa evidentiem oda dedicata tuturor femeilor.

In videoclip apar domnisoare cu diferite job-uri: creatoare de moda, coafeza, bussines woman, pe care le intalnesc pe tot parcursul zilei, in toate drumurile mele, insa seara cand ajung acasa toate sunt acolo, unde incepe petrecerea”, declara Nonis G.

Beat-ul care te ridica de pe scaun si influentele balcanice reprezinta pasul spre atmosfera hot din cluburi. Artistul aminteste in piesa „Lasati femeile sa faca ce vor” de abilitatea femeilor de a starni razboaie, dar si de a aduce pacea, iar „lumea e a lor” este indemnul sa lasam femeile sa faca ceea ce isi doresc.

In final, Nonis G confirma ca femeile reprezinta motivul pentru care baietii vin la scoala, pentru care in liceu „baietasii” se fastacesc si pentru care barbatii incearca sa impresioneze prin masini, bani si buchete extravagante de flori.

„Titlul melodiei a intrat in vocabularul curent si este folosit atat de femei, cat si de barbati, iar piesa a devenit virala si asta nu poate decat sa ma bucure”, adauga artistul.

Cu o experienta de peste 10 ani dobandinta ca DJ in cluburile din Romania, ca MC pentru numeroase evenimente, dar si ca dj la un post de radio, Nonis G s-a gandit ca este timpul sa lanseze propriul single, piesa pentru care a compus versurile si linia melodica.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending