Nora Seroussi, întâlnire surpriză cu Papa Francisc - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Actual

Nora Seroussi, întâlnire surpriză cu Papa Francisc

Published

on

Bine-cunoscuta femeie de afaceri Nora Seroussi, care a avut mereu acces la lumea fascinantă a filmului, la cel mai înalt nivel,  mărturiseşte că a avut emoţii extraordinare la o recentă premieră ce a avut loc în Italia.

Cu această ocazie ea l-a întâlnit pe Sanctitatea Sa, Papa Francisc.

La invitația regizorului Evgeny Afineevsky, care a fost nominalizat la Oscar, Nora Seroussi și fiul ei Joseph au avut nu numai plăcerea de a participa la premiera filmului “Francisco”, ci și onoarea de  a primi binecuvântarea Preasfințitului Papa Francisc.

Nora declară la întoarcerea în România: “A fost experienţa vieţii noastre, alături de prietena noastră Bonnie Abaunza, producătoarea executivă a filmului “Francisco”. Suntem atât de norocoşi si de recunoscători pentru aşa o șansă uluitoare”.

Tot ea adaugă: “Am fost încântată să îi îmbrac, la acest eveniment important, în costumele noastre, pe Evgeny Afineevsky si pe fiul meu Joseph.

Tatăl meu ar fi atât de încântat să-și vadă nepotul îmbrăcat în smoching. Cu această ocazie vreau să anunţ noua colecţie Seroussi dedicată și bărbaţilor tineri şi trendy, o colecţie special concepută in registrul smart casual, pentru un look rafinat de zi cu zi”.

Colecția Seroussi este deja prezentă în magazine.

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending