Connect with us

ALL MEDIA

Un nou duet semnat Ovidiu Komornyik și Angela Similea “PRIVEȘTE CERUL”

Spre bucuria fanilor Angelei, aceasta a revenit in studio si a inregistrat impreuna cu Ovidiu Komornyik un nou duet intitulat “Priveste cerul”.

Casa de productie Ovo Music ofera in premiera sansa sa asculte aceasta melodie tuturor celor care acceseaza pagina oficiala Ovo Music , fiind incarcata pe site-ul lor la sectiunea Galerie Video/Diverse sub format slide, cel putin pana cand artistii o vor interpreta in cadrul unei viitoare aparitii publice.

Published

on

Ovidiu Komornyik si Angela Similea, au inceput colaborarea in 2003, in timpul unui turneu in Germania, propunerea venind din partea lui Ovidiu. Angela Similea a acceptat si astfel in 2004 au aparut primele rezultate, care le-a adus succes dupa succes.

Prima melodie intitulata “Mi-ai spus adio” , compozitie Ovidiu Komornyik (muzica si text) in interpretarea Angelei Similea a fost debutul acestei frumoase colaborari dintre cei doi mari artisti.

Astfel Angela Similea lanseaza in 2005 la Casa de productie condusa de Ovidiu Komornyik albumul “Lumea mea”, iar odata cu acest album se naste si primul duet “Suflet pierdut” care de asemenea se bucura de un mare succes si in prezent.

In urma numeroaselor mesaje primite din partea fanilor celor doi artisti, acestia incep colaborarea pentru un album de duete, care apare pe piata in 2008, “De dragul tau“, promovat in cadrul turneului national cu acelasi nume.

Angela Similea a trecut prin o perioada dificila, dar iata ca Ovidiu Komornyik a demonstrat si de aceasta data ca nu este doar un coleg al indragitei artiste ci si un bun prieten, astfel fiindu-i alaturi, o ajuta sa mearga mai departe…

Spre bucuria fanilor Angelei, aceasta a revenit in studio si a inregistrat impreuna cu Ovidiu Komornyik un nou duet intitulat “Priveste cerul“.

Casa de productie Ovo Music ofera in premiera sansa sa asculte aceasta melodie tuturor celor care acceseaza pagina oficiala Ovo Music , fiind incarcata pe site-ul lor la sectiunea Galerie Video/Diverse sub format slide, cel putin pana cand artistii o vor interpreta in cadrul unei viitoare aparitii publice.

Artistul Ovidiu Komornyik asteapta impresiile despre melodie pe pagina sa de facebook sperand sa fie o surpriza placuta pentru toti cei care iubesc muzica lor.

Alte detalii despre orchestratie, backing vocals, muzica, text, imprimare si masterizare sunt la dispozitia fanilor tot pe site-ul Ovo Music, de unde s-a preluat si aceasta stire.

Comentarii

comments

Advertisement
1 Comment

1 Comment

  1. Toni

    19 iunie 2011 at 16:34

    Frumoasa piesa, interpretarea este deosebita, compozitia pe masura am insa o nedumerire: din cate stiu eu eticheta obliga ca o doamna sa fie trecuta inaintea unui domn intr-o enumerare; lasand la o parte bunele maniere avem insa de-a face cu doua personalitati a caror notorietate este incomparabila, la fel este si intinderea carierei . . . din punctul meu de vedere titlul nu este elegant, ba chiar dinpotriva.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

MENIU

pentru sufletul tau

IN Trending