Connect with us

Emisiuni

În noua emisiune de la PRO TV: Costi Diță și Cosmin Natanticu, căpitani de echipă în quiz show-ul Pe bune?!

Published

on

Aproape 3500 de oameni cu numele Diță și în jur de 100 cu numele Natanticu locuiesc în România. Pe bune?!

 

Costi Diță și Cosmin Natanticu vor spune în curând Pe bune?!, numai la Pro TV! Cei doi actori de comedie sunt căpitanii celor două echipe ale game show-ului prezentat de Andi Moisescu. Carismatici și amuzanți, Costi și Cosmin sunt pregătiți să facă echipă în această toamnă, au o chimie foarte bună, însă vor fi și rivali, luptând cu toate armele pentru supremație și pentru a da cele mai bune răspunsuri unor întrebări la care nu mulți s-ar fi gândit vreodată.

 

Competiția va fi aprigă, însă totul se va desfășura într-o notă extrem de amuzantă și imprevizibilă totodată. Costi Diță și Cosmin Natanticu vor fi responsabili de buna dispoziție din fiecare ediție a emisiunii, împreună cu vedetele pe care le vor avea alături de ei în echipe, dar și de susținătorii acestora, care vor fi implicați activ în joc.

 

Bucuros să fie pe bune căpitan de echipă, Costi Diță a declarat: ”Am, în sfârșit,  șansa sa fiu căpitan și trebuie sa recunosc că de mic am cam râvnit la titulatura asta. Această dorință ascunsă a mea a pornit încă de pe băncile școlii când, la limba română, am ajuns la poezia lui Vasile Alecsandri, Dan, căpitan de plai.  Plus că toată copilăria am tot auzit pomenindu-se în jurul meu titlul ăsta: căpitan de echipă în sus, căpitan de județ în jos… în fine. Ei, acum pot să spun că a venit în sfârșit  și momentul meu! Acum, lăsând gluma la o parte, sunt  încântat să lucrez la acest proiect si sper ca oamenii care ne vor urmări să râdă, să afle lucruri noi și să își încarce bateriile pentru a doua zi , alături de noi.”.

 

Costi Dita

 

Cosmin Natanticu, încântat de această nouă provocare, a spus: ”Emoție, bucurie și încântare sunt primele cuvinte care îmi vin in minte când vorbesc despre emisiunea Pe bune?!. Și chiar pe bune sunt căpitan de echipă alături de Costi Diță, iar prezentator Andi Moisescu! Ce să-mi doresc mai mult? Aaa, da! Să știu răspunsurile la toate întrebările puse de Andi, deși este imposibil. Pot să spun că va fi o emisiune cel puțin interesantă și plină de umor. Îmi place și cum sună: căpitan Natanticu! Vouă cum vi se pare? Acum, pe bune, uită-te la emisiune și spune pe bune că n-am dreptate! Căpitan Natanticu, căpitan Costi și Amiral Andi: VÂNT DIN PUPĂ! Vă pup!”.

 

Cosmin Natanticu

 

În această toamnă, vom afla o mulțime de lucruri inedite, vom fi surprinși de răspunsuri și reacții fabuloase și vom spune de fiecare dată uimiți: Pe bune?!, numai la Pro TV!

 

Foto Credit: PRO TV

Advertisement

START VOT FINALA PREMIILOR RADAR DE MEDIA 2017

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending