Connect with us

Emisiuni

Noua “fata Bond” vorbeste despre “Skyfall”, la “Lumea Pro Cinema”

Published

on

 

Berenice Marlhoe, noua si seducatoarea “Fata Bond” , care poate fi admirata in “Skyfall”, cel de-al 23-lea film din serie, va da detalii la cald despre acest film de actiune in editia din 10 iunie a emisiunii “Lumea Pro Cinema” difuzata de la ora 12:00.

 

Actrita franceza, care a fost unul dintre punctele de atractie ale defilarii vedetelor de la Festivalul de la Cannes, a impartasit primele impresii despre trailerul filmului care va fi lansat in luna octombrie. Dupa primele imagini din film, Daniel Craig le da noi argumente celor care il considera cel mai bun interpret al agentului 007, de la Sean Connery incoace. Si in plus, dupa cum povesteste Berenice Marlhoe, nici nu este atat de morocanos pe cat i s-a dus faima. Noua partenera a lui James Bond va da detalii la “Lumea Pro Cinema” despre ce au insemnat filmarile alaturi de Daniel Craig la super filmul de actiune “Skyfall”.

Pe 15 iunie, fanii seriei “Madagascar” se vor putea intalni cu eroii lor favoriti in cinematografele din Romania. Pana atunci insa pot afla toate detaliile acestei productii la “Lumea Pro Cinema”, unde Ben Stiller, Chris Rock si Jada Pinkett Smith vor vorbi despre “Madagascar 3 Europe`s  Most Wanted”, film prezentat la Cannes in afara competitiei.

O doza egala de istorie a medicinei si umor in “Hysteria”, film despre inventarea vibratorului, ai carui protagonist sunt Hugh Dancy, Felicity Jones si Maggie Gyllenhaal. Despre nonconformista poveste plasata in epoca victoriana si care ruleaza deja in cinematografele americane telespectatorii pot afla detalii la “Lumea Pro Cinema”.

Invitati in editia din 10 iunie a emisiunii “Lumea Pro Cinema” vor mai fi Charlize Theron, care o infrunta pe Kristen Stewart, in noua adaptare a filmului “Alba ca Zapada”, Cameron Diaz, care va vorbi despre sarcina, bebelusi si “Pregateste-te, ca vine si nu in ultimul rand, Robert Pattinson, care va da detalii despre noul sau film, controversatul “Cosmopolis”.

 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending