Connect with us

EVENTS

Noua gamă a dimineților sănătoase: cereale fără zahăr, îndulcite natural!

Published

on

Părerile în privința consumului de cereale, dimineața (la prânz, între mese sau seara) vor fi mereu împărțite. Sunt adepți ai dietelor care interzic cu desăvârșire consumul acestor produse, dar și adepți al celor care le recomandă zilnic, pentru aportul de fibre, vitamine și minerale pe care îl conțin.

Un lucru este sigur: dacă optăm sau nu pentru cereale, la micul dejun, este doar o chestiune de preferință și gust, însă, cu certitudine, acestea, odată consumate, ne bucură cu gustul foarte bun, în combinație cu laptele (vegetal sau animal) și ne oferă multă energie încă de la primele ore ale zilei.

 

Mulți nutriționiști recunosc aportul fabulos de fier, fibre și minerale pe care îl aduc cerealele organismului nostru, însă nu le recomandă din cauza zahărului adăugat. Tocmai de aceea, Green Sugar a lansat PRIMA gamă de cereale FĂRĂ ZAHĂR, îndulcite natural, fără conservanți, aditivi sau uleiuri nocive!

Adept al alimentației sănătoase, din care zahărul procesat ar trebui eliminat sau, cel puțin, redus considerabil, brandul Green Sugar și-a propus să diversifice cât mai mult, începând de anul acesta, gama de produse și să aducă pepiațăcâtmaimultedulciuri de calitate premium  – îndulcite 100% natural. Astfel, din luna martie, a lansat pe piață noua gama de cereale sănătoase, fără zahăr adăugat, pentru mic dejunuri sau gustări delicioase. Trăim într-o societate afectată de produsele de sinteză, în care zahărul – ascunssau la vedere – este prezent în permanență și afectează sănătatea tuturor celor care îl consumă.

Bucură-ți sănătatea, în fiecare dimineață, cu noile cereale Green Sugar, acum într-o gamă variată, pentru toate gusturile, de la fulgi de porumb și sfere cu cacao, până la musli și batoane delicioase, ideale pentru gustările dintre mese de la școală sau serviciu.

 

 

Green Sugar Fulgi de porumb – fără zahăr adăugat, din făină de porumb, îndulcite natural cu Green Sugar.

Corn Flakes cu Green Sugar

Advertisement

Green Sugar Sfere cu cacao – fără zahăr adăugat, din făină neagră de grâu, faină de porumb și cacao cu continut redus de grăsime, îndulcite natural cu Green Sugar.

 

Green Sugar Musli – fără zahăr adăugat, cu fulgi de ovăz, făină neagră de grâu, fructe bio deshidratate, fulgi de porumb, ghimbir, scorțisoară, îndulcite natural cu Green Sugar.

 

Green Sugar batoane cu cacao – fără zahăr adăugat, cu ulei de cocos, din făină neagră de grâu, tărâțe de grâu și cacao cu conținut redus de grăsime, îndulcite natural cu Green Sugar.

Baton cereale cu cacao și Green Sugar (12 buc)

Green Sugar batoane musli – fara zahar adaugat, cu unt de cocos, din faina neagră de grâu, tărâțe de grâu, extract de cătină și stafide, îndulcite natural cu Green Sugar.

Baton musli cu Green Sugar (12 buc)

 

Alegerea este la tine! 

Advertisement

Cerealele Green Sugar sunt produse din ingrediente 100% sănătoase, care asigură fibrele esențiale, nutrienții și vitaminele necesare zilnic unui organism sănătos! Consumăzilnicporția de cerealerecomandatășibucură-te de sănătate, energieșibunădispoziție.Suntdelicioaseîncombinație cu laptele (inclusivcel vegetal), iaurtul, kefirulsauchiarconsumate ca atare.

 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending