Connect with us
 

Cristian Tudor Popescu și Cristian Pârvulescu, invitaţi permanenţi ai “Jurnalului de seară”, Moise Guran și “Biziday”, un nou  sezon al campaniei „România furată” şi dosarele internaţionale ale “Jurnalului de seară” sunt câteva dintre noutăţile grilei de toamnă care se lansează pe 14 septembrie la Digi24.

Dimineaţa, Ştefania Bătrânca, Cătălin Petre și Marius Pancu, echipa „Digimatinal”, fac turul actualităţii. Programul de ştiri şi informaţii din toate domeniile, care durează patru ore, începe la 06:00 dimineaţa.

România 24 vine săptămânal cu peste două  mii de minute de ştiri.  De la ora 10.00, Oana Zamfir  (10:00-12.:00), Andrei Tomescu (12.00-14.00),  Alice Iacobescu (14:00-16:00) şi Sanda Nicola (16:00-18:00) împreună cu reporterii Digi24 prezintă în premieră  informaţiile momentului şi aduc în atenţie subiectele care modelează agenda publică. La 18.15, Business Club, cu Stelian Muscalu: implicaţiile economice ale deciziilor zilei şi felul în care ne afectează acestea pe fiecare dintre noi.

Prime time-ul Digi24 e deschis la ora 19.00 de Liana Alexandru: prima sinteză a zilei.

La „Jurnalul de seară”, din 14 septembrie, Cosmin Prelipceanu îl are invitat permanent, în fiecare zi de luni, pe Cristian Pârvulescu, politolog şi comentator al actualităţii româneşti  şi internaţionale. Marţi la „Jurnalul de seară”, de la 21:00, seria de anchete „România furată” continuă. Într-un an şi jumătate de investigaţii, reporterii DIGI24 au contabilizat pagube pentru economia românească de peste 100  de miliarde de dolari.

Moise Guran DIGI 24

Moise Guran
DIGI 24

Miercuri, la 21:00,  sunt „Reportajele DIGI24”. Iar Cristian Tudor Popescu este, în fiecare vineri, de la 21.30, invitatul lui COSMIN PRELIPCEANU la “JURNALUL DE SEARĂ”. O alta noutate a “JURNALULUI DE SEARĂ” sunt dosarele internaţionale: o analiză de context a celor mai importante evenimente mondiale, cu declaraţii şi explicaţii pentru care nicio altă televiziune din România nu rezerva prime-time-ul.

CTP

De la 22.00, din 14 septembrie, Moise Guran prezintă „Biziday” la DIGI24. Toate cifrele, toate deciziile despre care ştii  că sunt esenţiale, dar care par de neînţeles, capătă sens, pentru că MOISE GURAN traduce economia la DIGI24. Va fi “BIZIDAY” de luni până joi, de la 22.00. Şi tot MOISE GURAN redeschide “CLUBUL CELOR CARE  MUNCESC ÎN ROMÂNIA”, un program care îţi arată cum bunăstarea din jurul tău e fix în mâinile tale. Aproape de miezul nopţii, la 23.00, TUDOR MUŞAT face analiza evenimentelor de peste zi: „24 ÎNTR-O ORĂ”..

Lasa un comentariu aici!

Click to comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Grila de programe

Digi24 va prezenta rezultatele singurului sondaj național acreditat BEC

Published

on

Foto Credit: DIGI
 

Digi24 va difuza, în 26 mai 2019, rezultatele singurului exit-poll acreditat de Biroul Electoral Central (BEC) realizat la nivel național de companiile CURS și Avangarde. Primele informații despre votul românilor vor fi difuzate la ora 21:00, în ediția specială a “Jurnalului de seară”. Datele de la închiderea urnelor vor fi comentate, de la ora 23.00, cu principalii candidați ai partidelor prezentate ca favorite în opțiunile alegătorilor, într-o ediție Digi24 Special.


Cosmin Prelipceanu, Cristian Tudor Popescu, analiști și comentatori politici vor discuta, duminică, în studioul “
Jurnalului de seară” despre primele estimări privind voturile exprimate de români. Digi24 va prezenta rezultatele din sondajele de opinie acreditate de Biroul Electoral Central.

Jurnaliștii Digi24 din București și din țară vor transmite în direct, timp 17 ore, începând cu deschiderea urnelor, atât de la secțiile de vot, cât și de la sediile partidelor politice și de la instituțiile acreditate să urmărească desfășurarea procesului de vot. Cătălin Nunu și Alexandra Albu vor fi conectați la votul românilor din Europa și vor face interviuri live cu alegătorii din diaspora.

Maratonul de știri despre alegerile de duminică, 26 mai 2019, va modifica integral programul obișnuit al postului. Telespectatorii Digi24 vor avea astfel acces neîntrerupt la cele mai noi informații despre scrutin. Emisiunile duminicale nu vor fi difuzate în ziua alegerilor pentru europarlamentare.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Grila de programe

Programe speciale la TVR 1 in ziua votarii! Detalii, aici!

Published

on

 

26 mai: “O zi, două voturi, o întreagă istorie!” P e tot parcursul zilei, TVR difuzează programe speciale cu cele mai importante evenimente, declaraţii, analize, comentarii şi cu primele estimări ale votului la închiderea urnelor.

Ediţiile speciale de Telejurnal transmise de TVR 1 la orele: 7.00; 10.00; 12.00; 14.00; 18.00; 20.00; dar şi de TVR 2 la 19.00 vor asigura, în direct, un flux continuu al celor mai importante informaţii din puncte cheie: Biroul Electoral Central, secţii de votare, sedii ale partidelor.

De la ora 20.30, la EuRo 19 , Ionuţ Cristache şi invitaţii săi completează ştirile obiective din ţară şi din străinătate cu analiza evenimentelor derulate şi anunţă primele rezultate ale votului, furnizate de exit-poll-urile CURS şi Avangarde.

Programul EuRo 19, precum şi toate ediţiile speciale de Telejurnal difuzate de TVR 1 vor fi urmărite, în simulcast, de românii din întreaga lume la TVR Internaţional şi TVR Moldova.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Grila de programe

PROGRAM PASTE: Invitați speciali și ediții de sărbătoare la Digi24

Published

on

Foto Credit: DIGI
 

Pe 27 şi 28 aprilie, Digi24 îşi va dedica programele celei mai mari sărbători creștine, Paştele. În noaptea Învierii, jurnalistul Claudiu Pândaru va fi în direct de la Mănăstirea Cernica, iar reporterii Digi24 vor asigura transmisiuni din cele mai mari orașe ale țării, alături de inviaţi speciali.

 

Sâmbătă, 27 aprilie

De la 10:30, “Jurnal pentru copii” ne face cunoștință cu oamenii care primesc de Paște în casele lor copiii dezavantajați. La 12:05, Marius Tudosiei invită gurmanzii în bucătăria de la “Sănătatea în bucate” pentru o rețetă festivă cu aromă de pin și rodie și plăcintă de cighir (drob de miel).                          Tinerețe fără bătrânețe” vine, la 17:05, cu sfaturi avizate de la specialiști despre prepararea sănătoasă a cărnii la grătar și câteva remedii pentru indigestii, recomandate de medicul de familie, cu competențe în apifitoterapie, Ruxandra Constantina.

Digicult” prezintă un interviu cu omul de cultură Horia Roman Patapievici, autor al unui volum publicat recent, despre paradis. Despre cum i-a ghidat viața căutarea neobosită a frumosului și despre “adevăratul paradis”, de la ora 18:00. După miezul nopții, Digi24 transmite concertul extraordinar de Paște susținut de Corul Madrigal – Marin Constantin. Concertul va fi difuzat, în reluare, și duminică, de la ora 11:00.

 

Duminică, 28 aprilie

Vasile Bănescu, purtător de cuvânt al Patriarhiei Române, vorbește la în emisiunea “În fața ta” despre consumism și cumpătare, de la 14:05. “Dacă doar ne înfruptăm și pe urmă căutăm Colebil și Triferment prin casă, nu e în ordine. Dincolo de comesenie, e bucuria de a fi împreună”, spune invitatul lui Claudiu Pândaru și al lui Florin Negruțiu.

De Paște, tradiția spune că trebuie să îți cumperi haine noi. Nicoleta Nucă, Ami și Sore sunt adeptele cumpărăturilor moderate și ale pieselor vestimentare cu poveste. Ne dezvăluie care sunt ținutele ce le fac să se simtă cel mai bine în ediția specială “Ultraviolet” de Paște, de la 15:30.                                     „Filmele mele nu sunt o expresie personală, ci o rugăciune. Cînd fac un film, este ca o zi sfîntă. Ca şi cînd aş aprinde o candelă în faţa unei icoane sau aş pune un buchet de flori în faţa ei.” Andrei Tarkovski, regizorul pentru care cinematografia este imaginea iubirii și nădejdii, este protagonistul emisiunii “Ca-n filme”, duminică, de la ora 17:00.

Bonton îl aduce în prim-plan pe Ovidiu Cuncea, actor și diacon. Când nu este pe scenă, Ovidiu își ajută semenii prin rugăciune. Povestea de viaţă a femeii care a scris reţeta succesului, Sanda Marin, faimoasa autoare a cărții de gătit după care s-au ghidat generații întregi de gospodine și pasionați de gastronomie, o aflați tot duminică, de la 17:30 de la Dana Gonț.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Trending