Noua serie "Strict interzis", din aceasta vineri la Discovery Channel - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Emisiuni

Noua serie “Strict interzis”, din aceasta vineri la Discovery Channel

Published

on

Această nouă serie de pe Discovery Channel explorează stilul de viaţă al unor subculturi mai puţin cunoscute. Acest program revoluţionar în 12 părţi îi prezintă pe oamenii care pun la încercare limitele normelor sociale, adesea în cadrul unor culturi foarte stricte, discutând direct cu cei care sfidează norma. Iar cel mai interesant aspect dintre toate este că asemenea comportamente se produc extrem de frecvent.

În condiţiile în care tehnologia modernă face progrese tot mai mari, iar cultura evoluează în acelaşi ritm, oamenii au acum mai multe opţiuni ca oricând. Dorinţa de a fi diferit este foarte des întâlnită. Şi totuşi, în pofida progreselor pe care le face societatea modernă, devenind tot mai deschisă şi mai tolerantă, încă există numeroase comportamente considerate neobişnuite.

Trecând din registrul obişnuit spre cel de-a dreptul rebel, emisiunea “Strict interzis” explorează unele dintre cele mai diferite subculturi din lume, descrise chiar de către cei care trăiesc în interiorul lor. Pe lângă faptul că veți avea ocazia să observați aceste personaje neobişnuite, veți puteasă descifrați motivaţiile psihologice, contextul istoric şi ştiinţa care explică o impresionantă panoplie de poveşti şi persoane. De la Pony Play (Jocul de-a poneiul), în care oamenii îşi asumă rolul de cal, şi până la Rubber Dolling (Păpuşa de cauciuc), o formă extremă de costumaţie, sau M Preggers, bărbaţi care pretind că sunt însărcinaţi, seria dezvăluie comportamente umane cu totul neobişnuite, pe care încearcă să le explice ştiinţific, pentru a dărâma graniţele care despart oamenii din diverse subculturi ale lumii.

 Strict interzis va fi difuzat pe Discovery Channel începând din 4 octombrie, în fiecare vineri, de la ora 22.00, se arată într-un comunicat remis Radar de Media.

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending