Noul episod Las Fierbinți, lider absolut de audiență - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Seriale

Noul episod Las Fierbinți, lider absolut de audiență

Published

on

Foto Credit: PRO TV

Cum Vasile ar fi vrut să facă mușchi în doar câteva ore, așa și românii vor să încheie serile cu porții de comedie aduse de Las Fierbinți!

Cu distracția nu e de joacă, iar episoadele din cel mai iubit serial de comedie nu sunt de ratat vreodată. Aseară, românii s-au bucurat de divertisment de calitate și au văzut cum au trecut personajele lor preferate prin noi peripeții încărcate de surprize. Problema principală a fost pisica neagră: ”E nasol cu ea”, dar și modul în care ar putea fi făcuți mușchii mai ușor pentru a impresiona femeile.

După ce Rață a vrut să scape de Celentano și Firicel care îi cereau bani, taximetristul s-a trezit în fața unei situații neașteptate când o pisică neagră i-a tăiat calea. Convins de cei doi bărbați că va fi urmărit de ghinion, acesta a acceptat să meargă la părintele Terente care-l putea scăpa de griji. Surpriză? Se pare că a reușit: ”Zici că l-a scăpat Dumnezeu”… a spus Firicel după ce Rață chiar a scăpat de câteva accidente cu mașina.

Seară grea și pentru Vasile! Primarul a vrut să o impresioneze pe Eugenia, așa că a chemat-o pe Dalida și a trimis-o să facă bezele și l-a pus pe Robi să găsească varianta perfectă pentru a-l scăpa de burtă: ”Am nevoie de mușchi până la 4”. Chiar dacă nu i-a ieșit, primarul a găsit și scuza potrivită: ”Femeilor le plac bărbații cu burtică”.

Serialul a fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 20:28 – 21:30. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 11.4 puncte de rating și 31.9% cotă de piață, cifre mult mari mari față de locul 2 care avea doar 6.9 puncte de audiență și 19.3% share. De-a lungul difuzării, aproape 1.8 milioane de români au râs și s-au relaxat, iar în minutul de aur, la ora 21:14, aproape 2 milioane de telespectatori erau cu ochii pe PRO TV!

Aventurile merg mai departe! De la 20:30, telespectatorii se pot bucura de prima parte a unui episod încărcat de stare bună. Se pare că toți sătenii sunt cu ochii pe Giani… motivul este unul destul de previzibil: trebuie să le returneze toți banii împrumutați! Robi e fericit nevoie mare deoarece Ardiles i-a făcut munca de polițist mai ușoară. Iar Firicel s-a angajat… Atâtea lucruri ce nu ar trebui ratate!

Noul sezon Las Fierbinți este disponibil online și pe VOYO, unde fiecare episod poate fi urmărit în avans cu 7 zile.

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending