Noul film "James Bond" va fi lansat pe 12 noiembrie 2012! - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Cinema

Noul film “James Bond” va fi lansat pe 12 noiembrie 2012!

Published

on

Studiourile MGM si producatorii francizei “James Bond” au anuntat lansarea celui de-al 23-lea film al seriei pentru data de 12 noiembrie 2012, conform accesshollywood.com .

Productia, a fost pana in prezent amanata din cauza problemelor financiare prin care au trecut studiourile, in noiembrie 2010 cerand sa fie puse sub protectia legii falimentului.

Rolul agentului 007 va fi interpretat pentru a treia oara de actorul britanic Daniel Craig iar filmul va fi regizat de Sam Mendes. Filmarile pentru noua productie vor incepe in a doua jumatate a anului 2011, iar data lansarii va coincide cu implinirea a 50 de ani de la lansarea primului film din franciza, “Dr. No” (1962).

Potrivit Box Office Mojo, seria “James Bond” este pe locul trei in clasamentul celor mai de succes francize cinematografice cu incasari de peste 1,6 miliarde de dolari doar in SUA si Canada.

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
1 Comment

1 Comment

  1. MihnEa

    3 februarie 2011 at 23:38

    Misto

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending