Connect with us

Emisiuni

Noul iubit al Gabrielei Cristea dezvaluie la ”Dincolo de Aparente”

Published

on

Invitatul Florentinei Fântânaru la “Dincolo de aparențe”, de sâmbătă, 23 noiembrie, este Tavi Clonda, proaspătul iubit al Gabrielei Cristea. Florentina Fântânaru a profitat de ocazie și și-a întrebat invitatul dacă ceea ce a trăit cu Gabriela Cristea a fost dragoste la prima vedere.

Tavi Clonda povestește: “La mine dragostea vine în timp. Ne-am plăcut așa, a fost frumos, interesant, și încă mai este. N-am să-ți spun un moment anume. Ușor, treptat, treptat, cred că s-a întâmplat.”

Tavi Clonda a mai explicat că încă nu s-au mutat împreună, fiindcă el consideră că e prea devreme: “Nu-mi place să mă grabesc”, a adăugat cântărețul.

Spre final, artistul a recunoscut că și-ar dori copiii, pentru că îi palc foarte mult.

“Daca Gabi Cristea va rămâne însărcinată o să dai bir cu fugiții?”, a întrebat Florentina Fântânaru. Tavi Clonda a răspuns, râzând: “Asta o să se întâmple doar dacă vrem noi”.

Toate declarațiile în exclusivitate ale artistului vor fi difuzate sâmbătă, de la ora 18.00, la Antena 2, în cadrul emisiunii “Dincolo de aparente”, moderată de Florentina Fântânaru.

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Locuri de muncă în România

Locuri de muncă în România

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending