Connect with us

BAZAR

Noul remediu împotriva mahmurelii, oboselii cronice și a durerilor de cap: recipientul de oxigen portabil

Published

on

 

Boost Oxygen România lansează o nouă modalitate de compensare a deficitului de oxigen. Acesata constă în recipiente cu oxigen medicinal, stocat în tuburi din tablă, practice, ușoare și simplu de manevrat. Utilizarea se face fără niciun fel de dificultate.

În medie, un om respiră de 16 ori pe minut, proces în cadrul căruia inhalează oxigen. În condiţii normale, aerul conţine 21% oxigen. Dar societatea industrială modernă a dus la apariţia unor fenomene precum smog, găuri în stratul de ozon, gaze reziduale şi poluare industrială. Toate acestea pot cauza persoanelor sensibile, cu dificultăţi în respiraţie.

De asemenea, alimentarea cu oxigen poate să sufere în spaţii prost ventilate, ori din cauza stresului prelungit în viaţa profesională şi cea privată. Drept urmare, se pot manifesta simptome precum oboseala prelungită, dureri de cap şi stări de proastă dispoziţie. Totodată, randamentul persoanei respective va avea şi el de suferit. Un factor important este şi înaintarea în vârstă, căci plămânii nu mai sunt capabili să alimenteze optim sângele cu oxigen. Între 20 şi 30 de ani, plămânii preiau cca. 5,6 l oxigen, iar la 70 de ani numai cca. 2,8 l.

Fără oxigen, organismul uman nu poate supravieţui. Celulele pot rămâne sănătoase şi se pot regenera constant numai dacă sunt alimentate cu oxigen în cantitate suficientă. Dacă organismul nu primeşte o cantitate suficientă de oxigen pot apărea probleme serioase.

Printre acestea, amintim stări de oboseală maximă ce pot fi activate de stresul prelungit, depresii, predispoziţia la boli infecţioase, bronşită cronică, angină pectorală, tulburări de ritm cardiac, boli cardiace, scleroză arterială, boli circulatorii la nivelul membrelor, boli legate de îmbătrânire precum tulburări de vedere şi de auz cauzate de distorsiuni ale circulaţiei, suferinţe cutanate cronice sau semne de uzură ale articulaţiilor.

Oxigenul regenerează şi întăreşte organismul şi totodată previne apariţia tuturor acestor suferinţe. Alimentarea optimă a corpului cu oxigen întârzie fenomenul de îmbătrânire celulară şi optimizează sistemul imunitar.

Prima companie românească de acest fel, Pan-Oxygen Distribution lansează pe piață produsul originar din UK, recomandat atleților, sportivilor și persoanelor care fac fitness, inclusiv astmaticilor.

Lasa un comentariu aici!

Click to comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Evenimente

Chef Scărlătescu organizează ediția de toamnă a Festivalului Scoicilor

Published

on

 

Toamna aceasta, chef Cătălin Scărlătescu își va relua locul la masa jurizării pentru cel mai nou sezon Chefi la cuțite, însă, până atunci, juratul are în plan să transforme ultimele zile de vară într-un adevărat ospăț culinar. Festivalul Scoicilor își redeschide porțile pentru a doua oară anul acesta, cu o ediție specială, de toamnă, iar gurmanzii sunt așteptați între 29 august și 1 septembrie în Piața Ovidiu din Constanța, la un nou festin gastronomic, sub marca consacrată a iubitului jurat.
”Festivalul Scoicilor rămâne cel mai drag eveniment pe care l-am făcut! Tocmai de aceea vreau să aduc din nou oamenii împreună, la final de vară, și sper ca toți constănțenii, dar și cei care au venit din cele mai îndepărtate colțuri ale țării la malul mării, să ne treacă pragul pentru un spectacol în bucate cu și despre scoici. Va fi o ediție extraordinară!”, a mărturisit chef Cătălin Scărlătescu.
Toți cei care nu pot rezista în fața midiilor pane, a tocănițelor din fructe de mare, a scoicilor sotate cu vin sau cu sos de roșii și pătrunjel, sunt așteptați în Piața Ovidiu, din centrul vechi al Constanței, acolo unde îl pot întâlni și pe chef Cătălin Scărlătescu, prezent în toate cele patru zile de festival.
Tot în această toamnă, juratul revine și la Chefi la cuțite, alături de bunii său colegi- Sorin Bontea și Florin Dumitrescu. Cel mai nou sezon al show-ului culinar de la Antena 1 va înteți competiția gustului atât între jurați, cât și între bucătarii aspiranți la cel de-al șaptelea titlu al show-ului culinar.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Film

Vertical Entertainment prezintă „Cod Roșu în Serviciile Secrete”, din 30 august la cinema

Published

on

 

În urma unui atentat asupra președintelui Statelor Unite (Morgan Freeman), acuzat de incident este garda lui de corp, agentul serviciilor secrete Mike Banning (Gerard Butler). După ce reușește să scape de autorități, agentul este dat în urmărire generală, astfel că trebuie să evite propria lui agenție și să fie cu un pas înaintea FBI-ului pentru a demasca adevărații autori ai atacului.

Disperat să își dovedească nevinovăția, Banning se bazează pe ajutorul unor aliați neașteptați pentru a-și proteja familia și a salva țara de pericolul iminent.

Gerard Butler revine pentru a treia oară în rolul celui mai eficient agent de Securitate în acțiunea Cod Roșu în Serviciile Secrete”, din 30 august, pe marile ecrane.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Film

Vertical Entertainment prezinta din 23 august pe marile ecrane ,,Bucataria Iadului”

Published

on

 

Povestea a trei femei curajoase, „Bucătăria Iadului” le prezintă pe Melissa McCarthy, Tiffany Haddish și Elisabeth Moss în rolurile a trei soții de mafioți arestați de FBI care, în anul 1978, luptă să își mențină poziția privilegiată in faimosul cartier american Hell’s Kitchen.

Rămase fără protecție și venituri stabile, doamnele decid să preia chestiunile mafiei irlandeze în propriile mâini – reușind să găsească aliați atât în gestionarea problemelor din cartier, cât și în eliminarea concurenței.

New Line Cinema, în asociere cu BRON Creative, prezintă o producție Michael De Luca filmul „Bucătăria Iadului” din 23 august pe marile ecrane.

Mai multe informații se găsesc pe pagina de oficială Facebook/VerticalEntertainment.

Galeria foto a filmului poate fi descărcată de AICI

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement

Facebook

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement

Trending

%d blogeri au apreciat: