Noul remediu împotriva mahmurelii, oboselii cronice și a durerilor de cap: recipientul de oxigen portabil
Connect with us

EVENTS

Noul remediu împotriva mahmurelii, oboselii cronice și a durerilor de cap: recipientul de oxigen portabil

Published

on

Boost Oxygen România lansează o nouă modalitate de compensare a deficitului de oxigen. Acesata constă în recipiente cu oxigen medicinal, stocat în tuburi din tablă, practice, ușoare și simplu de manevrat. Utilizarea se face fără niciun fel de dificultate.

În medie, un om respiră de 16 ori pe minut, proces în cadrul căruia inhalează oxigen. În condiţii normale, aerul conţine 21% oxigen. Dar societatea industrială modernă a dus la apariţia unor fenomene precum smog, găuri în stratul de ozon, gaze reziduale şi poluare industrială. Toate acestea pot cauza persoanelor sensibile, cu dificultăţi în respiraţie.

De asemenea, alimentarea cu oxigen poate să sufere în spaţii prost ventilate, ori din cauza stresului prelungit în viaţa profesională şi cea privată. Drept urmare, se pot manifesta simptome precum oboseala prelungită, dureri de cap şi stări de proastă dispoziţie. Totodată, randamentul persoanei respective va avea şi el de suferit. Un factor important este şi înaintarea în vârstă, căci plămânii nu mai sunt capabili să alimenteze optim sângele cu oxigen. Între 20 şi 30 de ani, plămânii preiau cca. 5,6 l oxigen, iar la 70 de ani numai cca. 2,8 l.

Fără oxigen, organismul uman nu poate supravieţui. Celulele pot rămâne sănătoase şi se pot regenera constant numai dacă sunt alimentate cu oxigen în cantitate suficientă. Dacă organismul nu primeşte o cantitate suficientă de oxigen pot apărea probleme serioase.

Printre acestea, amintim stări de oboseală maximă ce pot fi activate de stresul prelungit, depresii, predispoziţia la boli infecţioase, bronşită cronică, angină pectorală, tulburări de ritm cardiac, boli cardiace, scleroză arterială, boli circulatorii la nivelul membrelor, boli legate de îmbătrânire precum tulburări de vedere şi de auz cauzate de distorsiuni ale circulaţiei, suferinţe cutanate cronice sau semne de uzură ale articulaţiilor.

Oxigenul regenerează şi întăreşte organismul şi totodată previne apariţia tuturor acestor suferinţe. Alimentarea optimă a corpului cu oxigen întârzie fenomenul de îmbătrânire celulară şi optimizează sistemul imunitar.

Prima companie românească de acest fel, Pan-Oxygen Distribution lansează pe piață produsul originar din UK, recomandat atleților, sportivilor și persoanelor care fac fitness, inclusiv astmaticilor.

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending