Connect with us

EVENTS

Noul remediu împotriva mahmurelii, oboselii cronice și a durerilor de cap: recipientul de oxigen portabil

Published

on

Boost Oxygen România lansează o nouă modalitate de compensare a deficitului de oxigen. Acesata constă în recipiente cu oxigen medicinal, stocat în tuburi din tablă, practice, ușoare și simplu de manevrat. Utilizarea se face fără niciun fel de dificultate.

În medie, un om respiră de 16 ori pe minut, proces în cadrul căruia inhalează oxigen. În condiţii normale, aerul conţine 21% oxigen. Dar societatea industrială modernă a dus la apariţia unor fenomene precum smog, găuri în stratul de ozon, gaze reziduale şi poluare industrială. Toate acestea pot cauza persoanelor sensibile, cu dificultăţi în respiraţie.

De asemenea, alimentarea cu oxigen poate să sufere în spaţii prost ventilate, ori din cauza stresului prelungit în viaţa profesională şi cea privată. Drept urmare, se pot manifesta simptome precum oboseala prelungită, dureri de cap şi stări de proastă dispoziţie. Totodată, randamentul persoanei respective va avea şi el de suferit. Un factor important este şi înaintarea în vârstă, căci plămânii nu mai sunt capabili să alimenteze optim sângele cu oxigen. Între 20 şi 30 de ani, plămânii preiau cca. 5,6 l oxigen, iar la 70 de ani numai cca. 2,8 l.

Fără oxigen, organismul uman nu poate supravieţui. Celulele pot rămâne sănătoase şi se pot regenera constant numai dacă sunt alimentate cu oxigen în cantitate suficientă. Dacă organismul nu primeşte o cantitate suficientă de oxigen pot apărea probleme serioase.

Printre acestea, amintim stări de oboseală maximă ce pot fi activate de stresul prelungit, depresii, predispoziţia la boli infecţioase, bronşită cronică, angină pectorală, tulburări de ritm cardiac, boli cardiace, scleroză arterială, boli circulatorii la nivelul membrelor, boli legate de îmbătrânire precum tulburări de vedere şi de auz cauzate de distorsiuni ale circulaţiei, suferinţe cutanate cronice sau semne de uzură ale articulaţiilor.

Oxigenul regenerează şi întăreşte organismul şi totodată previne apariţia tuturor acestor suferinţe. Alimentarea optimă a corpului cu oxigen întârzie fenomenul de îmbătrânire celulară şi optimizează sistemul imunitar.

Prima companie românească de acest fel, Pan-Oxygen Distribution lansează pe piață produsul originar din UK, recomandat atleților, sportivilor și persoanelor care fac fitness, inclusiv astmaticilor.

Facebook Comments Box
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Rochii
mutari si transport mobila

MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement
Reality Show2 ore ago

Laura Giurcanu și Sânziana Negru au câștigat imunitatea mare aseară, la America Express

Program Special6 ore ago

PROGRAM SPECIAL DE ZIUA ROMANIEI De 1 Decembrie, TVR onorează Oamenii

Reality Showo zi ago

Giulia și Vlad Huidu au câștigat jocul de amuletă și Joker în ediția de ieri America Express Diseară, Irina va acorda imunitatea mare a etapei a șasea

AUDIENȚE TVo zi ago

Clanul a fost aseară în topul preferințelor telespectatorilor! Serialul a fost lider absolut de audiență

Serialeo zi ago

Telespectatorii sunt gata de o nouă porție triplă de râs, marca Las Fierbinți!

Reality Show3 zile ago

Începe etapa a șasea în competiția America Express, cu probe de foc pe Drumul Soarelui Vlad Huidu: ”Simțeam că nu mai pot să respir!”        

AUDIENȚE TV4 zile ago

Aseară, la Vocea României, am aflat concurenții pe care îi vom vedea, vinerea viitoare, în LIVE! Ediția KO-urilor a fost lider absolut de audiență

Reality Show5 zile ago

Marele anunț KANAL D a făcut toți românii fericiți! O lovitură de grație pentru PRO TV! Telespectatorii au felicitat celebrul post: „Sunt convins ca o sa fie un show la cel mai inalt nivel aşa cum doar @kanaldromania reuşeşte de fiecare dată! Abia aştept! ”

Platforma Online TV5 zile ago

Noutățile lunii decembrie pe Disney+

TV Divertisment Show5 zile ago

Începe etapa KO-urilor la Vocea României! Theo Rose: „Mă doare stomacul când vorbesc cu tine”

Emisiuni5 zile ago

Andrew Tate primul interviu televizat după ce a ieșit din închisoare la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Facebook

Advertisement

IN Trending