Connect with us

Seriale

Noul serial GROAPA va aveam premiera din toamnă, la PRO TV. Cine sunt actorii?

Acesta va fi un serial românesc și va avea distribuție plină de nume cunoscute din lumea actoriei.

Published

on

Foto Credit: playtech.ro

Va apărea un nou serial la ProTv! Este vorba despre serialul Groapa. Acesta va fi un serial românesc și va avea distribuție plină de nume cunoscute din lumea actoriei. Printre actorii care vor juca în acest serial se numără și  nume foarte cunoscute și îndrăgite de publicul român. Află în rândurile de mai jos cine sunt actorii care joacă în serialul Groapa de la Pro TV, informează playtech.ro.

Pro TV anunță numele unui nou serial

Serialul mult așteptat este adaptat după o variantă turcească. Nu este prima astfel de producție a postului de știri. În trecut, acesta a mai adaptat alte trei seriale. Printre acestea se numără cuncoscutul serial Vlad și Clanul.

De data aceasta, serialul va fi adaptat după serialul turcesc „Legea familiei” (cunoscut și sub numele de „Çukur”), unul dintre cele mai populare seriale turcești din 2018. Lupta pentru putere, dragoste oferită de familie și loialitatea prietenilor sunt doar câteva dintre lucrurile care stau la baza acestui serial.

Cine sunt actorii care joacă în serialul Groapa de la PRO TV

Deja, s-a dat startul filmărilor. Primele scene din serial se filmează la Giurgiu. Foarte mulți se întreabă cine sunt actorii care joacă în acest serial. Ei bine, ProTV-ul a dezvălui misterul.

Printre aceștia se numără: Emilian Oprea în rolul lui Franco, Răzvan Oprea în rolul lui Beni, Alexandru Conovaru în rolul lui Sile Sută, Antonia Scutaru în rolul Iolanda, Daniel Nuță în rolul lui Sasha, Ioana Brumar în rolul Aura, Maria Buză, Nicu Mihoc, Teona Stavarachi, Tudor Istodor, Marius Manole, Dana Rogoz dar și Monica Bîrlădeanu. 

Personajul principal va fi interpretat de Daniel Nuță. Acesta a jucat în „Rise of Empires: Ottomans”, sezonul 2, un proiect important de la Netflix. În rolul eroinei va juca Teona Stavarachi, o debutantă. Însă, și  Tudor Istodor si Iulian Postelnic vor avea roluri importante în serial.

”Îi vom introduce în acest nou univers care va intriga și captiva”

Serialul își propune să prezinte o imagine realistă și dură a vieții mafiei. Totodată, acesta va prezenta relațiile de familie, problemele și poveștile de dragoste într-un mod care îi va face pe telespectatori să se bucure de fiecare secundă. Realismul va fi cuvântul care va descrie perfect serialul.

„După cum am promis deja telespectatorilor, continuăm să investim și să dezvoltăm portofoliul nostru de ficțiune. De această dată, vom aduce un format care va menține standardul ridicat de calitate pe care l-am demonstrat în proiectele anterioare și care va câștiga inima telespectatorilor. Abia așteptăm difuzarea serialului și momentul în care îi vom introduce în acest nou univers care va intrigă și captiva”, a declarat Antonii Mangov, Programming Director pentru serialul Groapa, de la PRO TV.

Facebook Comments Box
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Rochii




MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending