Connect with us

Special

Noul serial „Tom și Jerry la New York” începe în curând la Boomerang!

Published

on

Începând de luni, 15 noiembrie, ora 17:00, Boomerang va difuza un nou serial al francizei Tom și Jerry. Cele mai îndrăgite personaje călătoresc acum într-un oraș nou, New York, dar asta nu le împiedică să facă trăsnăi.

Tom și Jerry se fugăresc acum în Manhattan! În fiecare zi, copiii – dar și părinții – se vor întâlni cu cele două personaje mult iubite și prietenii lor și vor vedea ce le-a pregătit orașul care nu doarme niciodată. Oare se vor înțelege ? Prin ce locuri vor mai trece în cursa lor ?

Advertisement

Despre serial

La fel ca în noul lungmetraj Tom și Jerry, ei trăiesc într-un hotel elegant, dar haosul lor nu se oprește în holul hotelului. Își continuă cursa prin Central Park, muzee gigantice, magazine universale, vagoane de metrou și multe altele. De asemenea, vor apărea personaje amuzante din film.

Ce aventuri îi așteaptă pe Tom și Jerry ?

Într-un episod, Tom câștigă un inel pentru prietena lui, dintr-un aparat cu surprize. Jerry fură inelul și intră într-un magazin universal la ora închiderii. După câteva ore, Tom și șoarecele fac ravagii în magazinul gol, până când întâlnesc câțiva hoți și pe Spike, câinele de pază!

Advertisement

În alt episod, Tom își arată abilitățile de zbor cu zmeul în parcul orașului, iar Jerry și Tuffy sunt hotărâți să-l aducă pe pământ. O altă întâmplare îi surprinde atunci când un oaspete de la hotel își aduce animalul de companie – un cameleon jucăuș. Cameleonul fuge de lângă stăpânul său și se împrietenește cu Jerry.

Premiera noului serial va avea loc pe 15 noiembrie, începând cu ora 17:00. Episoadele vor fi difuzate zilnic, de la aceeaşi oră.

Advertisement

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending