Connect with us

Premieră TV

Noul serial turcesc „Aripi frânte” are premiera astăzi la Kanal D!

Published

on

Foto Credit: Kanal D

Noua producție turcească „Aripi frânte” (titlul original: Kanatsiz Kuslar) are premiera astăzi, de la ora 20:00, la Kanal D. „Aripi frante” înfățișează o dramă de familie impresionantă, o lecție de viață care ne arată că și în cele mai grele situații de viață, iubirea și speranța ne dau puterea de a trece peste obstacole.

Fanii serialelor turcești de succes îi vor cunoaște astăzi pe Zeynep (Melis Tüzüngüç), Emre (Emir Ozden), Cemre (Gizem Günes) și sora lor mai mică, Aysun (Eliz Nese Çagin), personajele centrale ale producției, o familie numeroasă, ajunsă în sărăcie, după pierderea subită a părintelui lor. Singurul sprijin al copiilor este Nefise (Deniz Bolisik), mama acestora, unica persoană dispusă să facă orice pentru bunăstarea și fericirea copiilor săi.

Devenită mamă de foarte tânără, iar acum rămasă văduvă, Nefise luptă zi de zi cu destinul potrivnic pentru a avea grijă de copiii ei. Cu toate acestea, numai dragostea pe care și-o poartă reciproc, și speranța într-un viitor mai bun, le vor fi sprijin pentru a dobândi o viață frumoasă, așa cum își doresc.

Astăzi, de la ora 20:00, în episodul de debut, Nefise și cei patru copii ai săi, Zeynep, Emre, Cemre, și mezina familiei, Aysun, încearcă să facă fața greutăților vieții, prin care sunt nevoiți să treacă, după dispariția subită a părintelui patern. Deși nu găsește nicio „ieșire” din situația dezastruoasă în care trăiește alături de copilașii ei, Nefise continuă să lupte cu destinul.

Întâmplarea face ca Nefise să salveze viața unui important om de afaceri, Muzaffer Karamaner, iar de aici, o serie de întâmplări emoționante continuă să se deruleze sub ochii privitorului. Muzaffer, care este logodit cu Tugba, o tânăra ambițioasă care își dorește nespus de mult să devină soția influentului afacerist, va încerca să o găsească pe cea care i-a salvat viața, pe Nefise, însă eforturile acestuia par în zadar.

Nefise trece prin momente de groază atunci când fosta cumnată vine să-i „ceară” fiica cea mică spre adopție, considerând-o incapabilă să aibă grijă de toți copiii fratelui său.

Advertisement

Nu ratați, astăzi, de la ora 20:00, primul episod al noului serial „Aripi frânte”, o poveste de familie în care se vor regăsi foarte mulți telespectatori. Serialul va fi difuzat de luni până miercuri, de la ora 20:00, la Kanal D.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
1 Comment

1 Comment

  1. Raul

    5 iulie 2022 at 11:18

    Daca asta e actrita principala, incep si eu sa ma uit :))))

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending