Connect with us

Emisiuni

Noul sezon „Drag de România mea!” începe cu o ediţie specială: Gala „Angela Buciu 80”

Show-ul spectaculos prezentat de Paul Surugiu-Fuego şi difuzat în fiecare duminică, de la ora 15.00. Iar din 2 octombrie revine cu un nou sezon la TVR 2.

Published

on

Foto Credit: TVR 2

Paul Surugiu-Fuego şi echipa „Drag de România mea!” dau startul unui nou sezon al galelor valorilor românești. Un show de divertisment clasic, decent, variat, o trecere frumoasă și firească printre eroii autohtoni, printre modele și exemple ale unor personalități care au definit succesul și au făcut ca numele lor să strălucească.

„Ne place să lucrăm împreună! Colaborez minunat cu profesioniștii din TVR 2, pentru a putea avea un produs de calitate, la care oamenii să se uite cu drag și din care să poată învăța ceva. Suntem atenți la fiecare cuvânt, avem grijă să „răsfățăm” invitații cu vorbe frumoase, să venim cu noutăți și cu tot felul de povești, duete, piese noi. Baletul va avea costume noi, band-ul a pregătit surprize, eu am cântece în primă audiție și vă mărturisesc că va fi un sezon plin de emoții, în care vrem să vedeți, dincolo de partea artistică, fața umană a invitaților noștri și tineri care sunt talente formidabile. Avem rubrici noi, campanii speciale, am pictat și tablouri noi pentru platou, multe surprize vă așteaptă din septembrie până în decembrie la TVR 2!”, a spus Paul Surugiu.

Din 2 octombrie, de la ora 15.00, la TVR 2 sezonul se deschide cu GALA ANGELA BUCIU 80, o ediție care celebrează simbolul Maramureșului, la cei 80 de ani de viață și 60 de carieră, cu o prezentare de poveste a carierei sale, momente captivante, emoții, imagini de colecție, surprize, tineri interpreţi, invitați speciali precum Sofia Vicoveanca, Ansamblul Transilvania și multe alte amintiri. Va fi o ediție memorabilă, unică, în care veți redescoperi simbolul autenticității.

Noul sezon „Drag de România mea” propune mai multe surprize, tributuri, personaje atipice, momente captivante și o campanie a emisiunii prin intermediul căreia va fi sprijinită o cauză nobilă. Nu vor lipsi galele de folclor autentic, cu tânăra generație, şi nici marile nume. Va fi muzică din toate genurile și mai multe gale cu cei mai iubiți artiști de top de peste Prut, din Basarabia. Veți cunoaşte copii care uimesc cu talentul lor și o veți revedea pe fenomenala Marina Voica. La 86 de ani artista cântă, dansează și compune melodii noi.

Şi în acest sezon „Drag de România mea” invitații vor răspunde „Testului sincerităţii”, un quizz inedit despre secretele lor și despre momentele mai puțin comode din viața acestora. Noul sezon „Drag de România mea” va începe pe 2 octombrie, de la ora 15:00 și este unul de colecție, cu numeroase surprize.

Advertisement

Facebook Comments Box
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

id="ads-radardemediaro-sidebar">
Rochii
mutari si transport mobila

MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending