Connect with us

Documentar

Noul sezon Goana dupa Aur, premieră, la Discovery Channel

Published

on

Foto Credit: DISCOVERY CHANNEL

Aflat în aventura vieții sale, Parker Schnabel călătorește mai departe ca oricând pentru a găsi aur. Acum în vârstă de 27 de ani, Parker zboară alături de prietenii săi în Noua Zeelandă – țara rechinilor, a hobbiților, a marilor zăcăminte de aur și a utilajelor revoluționare. Pentru a găsi un nou avantaj față de cei rămași acasă, echipa pătrunde adânc în sălbăticie și explorează această țară unică pentru a duce mineritul la următorul nivel.

După ce a dus la capăt un sezon epic în Yukon, cu câștiguri de 15 milioane de dolari, Parker riscă din nou, investind aur în valoare de 200.000 de dolari într-o proprietate de lângă Fairbanks, în Alaska. Potențialul profit este unul uriaș, dar Parker trebuie să găsească echipament de specialitate pentru a procesa pământul cleios înainte de a ajunge la aur. Are nevoie de o instalație de spălare de ultimă generație, iar pentru a o găsi este dispus să călătorească în jurul lumii.

Parker crede că Noua Zeelandă este singurul loc din lume care deține priceperea în inginerie necesară să-i ofere o șansă reală de a scoate un profit în Alaska. Unii dintre cei mai ingenioși mineri din lume se află în Noua Zeelandă, iar Parker și echipa sa înțeleg rapid că aceasta este o țară plină de riscuri, medii ostile și comunități de mineri secretoase, care nu doresc să-și ajute competitorii.

Într-o călătorie epică și plină de risc, Parker și echipa au parte de aventuri la tot pasul în această zonă nouă a lumii. Pe lângă escaladarea glaciarului Franz Josef, găsirea sursei faimosului West Coast Gold sau călătoria riscantă de pe râul Kokatahi, cel mai mare test pe care Parker îl va înfrunta va fi scufundarea în ape pline de rechini.

Nu rata premiera noului sezon GOANA DUPĂ AUR: POVESTEA LUI PARKER marți, 12 iulie, la ora 22:00, la Discovery Channel

Facebook Comments Box
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Rochii
mutari si transport mobila

MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending