Connect with us

Analize Audiente TV

Noul sezon „Ochii de umbra” de la Kanal D, urmarit de aproape 3 milioane de telespectatori

Published

on

Reclame

Duminica, 1 februarie, postul de televiziune Kanal D s-a pozitionat pe primul loc in topul televiziunilor din Romania cu productia “Ochii din umbra”. Primul episod din noul sezon al reality show-ului prezentat de Ernest, difuzat aseara, a atras in fata micilor ecrane milioane de telespectatori.

Ieri, in intervalul 20:00 – 21:30, show-ul “Ochii in umbra” a clasat Kanal D pe primul loc, inregistrand 11,1 puncte de rating si 17,2% cota de piata, pe targetul National. 2.045.000 de romani urmareau ieri Kanal D, minutul de aur, atins ala 21:05, a adunat in fata micilor ecrane aproape 3 milioane (2.757.000) de telespectatori.

Nu ratati un nou sezon “Ochii din umbra”, in fiecare duminica de la 20:00, la Kanal D!

Audientea TV 1 feb - ochii din umbra Kanal D - publicul national


Rating (RTG%) reprezintă numărul mediu de telespectatori pe minut ai unei emisiuni (sau interval orar) difuzată de o stație TV.Ratingul poate fi exprimat în cifre absolute (mii telespectatori) sau ca procent din targetul analizat.

Cotă de piaţă (Market Share – SHR%) reprezintă raportul procentual dintre numărul mediu de telespectatori (RTG%) ai unei emisiuni (sau interval orar) de la o staţie TVşinumărul mediu de telespectatori de pe toate staţiile TV, calculat pentruacelaşiinterval orar (sau emisiune).

Sursa cifre: Kantar Media

Foto Credit: Kanal D

CITESTE SI:

[sam id=”12″ codes=”true”]

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending