Noul sezon “Romania Danseaza” pregateste momente speciale. Nu rata startul din aceasta seara!

0
736

Deşi se înţeleg de minune şi îi leagă o prietenie frumoasă, la masa juriului, Monica, CRBL şi Connect-R au şi momente în care nu se pun de acord.

A fost şi cazul jurizării unor micuţi dansatori, Rareş (pentru a doua oară pe scena România Dansează) şi Alexia, de doar 9 ani, care i-a determinat pe Monica şi CRBL să părăsească masa juriului, iar pe Connect-R să exclame:

„Credeaţi că nu mă prind? Nu sunt fraier, oş avea eu faţă, dar nu sunt! E prima oară când văd aşa ceva!”

„Spun sincer, am emoţii. Anul ăsta s-au schimbat foarte multe lucruri în bine în viaţa mea şi sper ca şi eu, la rândul meu, să schimb viaţa unor dansatori!” mărturisea Connect-R înainte de începerea preselecţiilor România Dansează.

Rareş a participat şi anul trecut, dar şi-a dorit foarte mult să revină. Mama lui este cea care l-a încurajat şi de această dată:

„Când l-am văzut plângând pe scenă, am zis că nu mi-aş mai dori să participe la niciun concurs, însă el a insistat. Nici nu s-a terminat bine primul sezon şi el mă bătea la cap non-stop să se înscrie la al doilea. Ca părinte, ce poţi să îţi doreşti mai mult decât să îţi auzi copilul < sunt fericit pentru că pot dansa>!”. Anul acesta, Rareş participă alături de partenera şi buna sa prietenă, Alexia.”

Are 23 de ani, dar se poate lăuda deja cu o carieră de peste 20 de ani în dans. Natalia a păşit pe scenă la doar 2 ani jumate, alături de baletul în care dansa mama ei. Pasionată de ceea ce făcea mama ei, şi-a dorit mult să iasă alături de ea pe scenă, aşa că şi-a pregătit un moment şi a insistat până a reuşit. De atunci, Natalia a aprofundat mereu dansul, până l-a dus la rang e artă.

Pe juraţii România Dansează i-a cucerit încă de când a păşit pe scenă, cu eleganţa şi graţia sa.

Şi-au disputat întâietatea la vorbit cu frumoasa Natalia, ba mai mult, CRBL a vrut să îl înveţe şi pe el câteva mişcări de belly dance, iar Connect-R a fost cel care le-a ţinut ritmul. La final însă, frumoasa Natalia a părăsit scena la braţul lui Jorge, spre disperarea celor doi juraţi:

„Noi muncim să impresionăm fata, vine Jorge şi gata!” a glumit Connect-R.

Întregul moment va putea fi urmărit în această seară, de la 20:30, la Antena 1, în marea premieră “România Dansează”. Tot atunci, telespectatorii se vor putea delecta cu un număr impresionant de bellydance, pregătit de frumoasa Natalia.

GALA PREMIILOR RADAR DE MEDIA, EDITIA PRIMAVARA 2014 va avea loc in data de 19 martie la Ambasad’Or Events & Leasure, eveniment inspired by PERONI. Detalii aici!

Fii la curent cu cele mai noi stiri din media pe pagina de Facebook RADAR DE MEDIA

Comentarii