joi, februarie 29, 2024

PUBLICITATE@RADARDEMEDIA.RO

More
  AcasăA-Z NEWSNOUTATE | PepsiCo aduce celebrul brand Rockstar Energy Drink în România

  NOUTATE | PepsiCo aduce celebrul brand Rockstar Energy Drink în România

  Celebrul brand de băuturi energizante Rockstar Energy este disponibil începând cu luna septembrie în România.

  Lansat de PepsiCo într-o gamă ce include trei arome, Rockstar se adresează persoanelor sociabile, dinamice, cu un stil de viață activ 24/7. Pe lângă cantitatea dublă pe care o oferă, Rockstar vine și cu o provocare pentru consumatorii români: „Trezește rockstarul din tine!”

  Rockstar Energy Drink este brandul care a revoluționat categoria de băuturi energizante, fiind recunoscut ca „inventatorul Big Can-ului”, prin introducerea dozei de 0,5 l. Cu vânzări anuale de peste jumătate de milliard de doze, Rockstar este unul dintre cele mai bine vândute energizante la nivel mondial.

  „Rockstar este mult mai mult decât o băutură energizantă, este un întreg univers, un stil de viață în care orice moment contează și trebuie trăit cu intensitate”, explică Adriana Nestoriuc, Group Brand Manager Carbonated Soft Drinks, PepsiCo România. „Gama Rockstar se adresează tinerilor care știu ce vor și când  vor, tinerilor care își doresc să fie văzuți, să fie auziți și să se impună. Odată cu lansarea brandului în România, am pregătit numeroase surprize consumatorilor noștri sub provocarea: Demonstrează întregii lumi că ai toate calităţile unui rockstar”, dezvăluie Adriana Nestoriuc.

  Gama Rockstar Energy este disponibilă în România în variantele Rockstar Original 500 ml și 250 ml, Rockstar Xdurance 500 ml și Rockstar Guava 500 ml.

  Mihai Știrbu

  Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

  Mihai Știrbuhttps://www.radardemedia.ro
  Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!
  ARTICOLE SIMILARE

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  - Advertisment -spot_img

  Articole recente