Connect with us

Campanie TV

Noutăţi în programul TVR INFO, din 2 mai, la un an de la relansarea postului ca televiziunea de ştiri a românilor

Published

on

TVR INFO ofera pentru telespectatorii săi, de la începutul lunii mai, o grilă de programe ce cuprinde emisiuni noi, care oferă o alternativă la tabloidizarea tot mai mare a programelor informative şi de analiză. Ştirea de 13 şi Plus Unu sunt titlurile noi pe care TVR INFO la propune din 2 mai, iar INFO Expres revine seara la TVR INFO.

„Tu ce faci la 13?“, este întrebarea prin care TVR INFO îşi provoacă telespectatorii de luni până vineri si le propune ca alternativă Ştirea de 13. Ştirea momentului este analizată într-un mod alert, cu accent pe consecinţe, prin interacţiune cu publicul şi folosind toate mijloacele de interacţiune socială. Emisiunea tratează evenimentele la cald şi oferă telespectatorilor o altă perspectivă asupra subiectelor abordate.

Tronsonul de prime-time la TVR INFO aduce telespectatorilor un „hard talk”, difuzat de luni până vineri, de la ora 20.00. Jurnalismul fără clişee şi idei preconcepute se opune tabloidizării şi superficialului la Plus unu, un interviu „1 la 1”, cu întrebări directe, la obiect. Invitatul va fi pus în faţa unei „oglinzi” în care să se vadă, iar publicul va fi cel care trage concluzia „estetică”: votează sau nu, are încredere sau nu, îi place sau nu.

Tot din 2 mai, magazinul de ştiri INFO Expres revine în grila TVR INFO, de luni până vineri, de la ora 21.00. Informaţiile de peste zi sunt centralizate şi discutate live, cu personajele direct implicate.

Despre TVR INFO: Canalul de ştiri al televiziunii publice are din 2 mai 2011 o nouă identitate, atât la nivel vizual, cât şi în conţinut. Relansat sub sloganul „Televiziunea de ştiri a românilor”, TVR INFO are o nouă grilă de programe, cu emisiuni de ştiri şi dezbateri pe teme de actualitate internă, politică externă, economie, afaceri şi sport. Din oră în oră, TVR INFO transmite cele mai proaspete ştiri din ţară şi de peste hotare, iar principalele subiecte ale zilei sunt discutate pe larg cu jurnalişti profesionişti şi invitaţi din tot spectrul politic, economic şi social, în cadrul Dezbaterilor INFO+. Rebrandingul TVR INFO – lansat iniţial ca un canal axat pe informaţii utilitare – a fost unul dintre principalele obiective ale noului management al TVR, instalat în iulie 2010. Demersul de a repoziţiona în content şi imagine TVR INFO face parte dintr-un proces mai amplu al TVR, de redefinire a rolului său de serviciu public de media, care promovează jurnalismul responsabil şi dezbaterile pe teme relevante pentru România. TVR INFO este recepţionat în toate reţele de cablu şi în sistemul Direct to Home – DTH. Utilizatorii de iPhone sau iPad pot urmări live TVR INFO pe mobil sau tabletă din orice colţ al lumii, descărcând aplicaţia TVR INFO din AppStore.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending