Connect with us

Platforma Online TV

Noutăţile lunii Aprilie 2023 la Disney+

Serviciul de streaming Disney+ este casa filmelor și serialelor de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic și Star, și găzduiește în exclusivitate producțiile originale Disney+.

Published

on

Foto Credit: Disney+
Reclame

Primăvara a sosit la Disney+ și, odată cu ea, vine o serie întreagă de noi seriale și filme pentru toate vârstele și gusturile. Există o mulțime de adaptări literare, ca mult-așteptatul Peter Pan & Wendy, care reimaginează povestea clasică a lui J.M. Barrie pentru o nouă generație, cu Jude Law în rolul iconic al Căpitanului Hook. Totodată, Kathryn Hahn dă viață unei mătuși agitate în Micile bucurii ale vieții (Tiny Beautiful Things), bazat pe bestsellerul lui Cheryl Strayed.

În plus, abonații pot afla din 5 aprilie povestea The Good Mothers, un nou serial original Disney+ despre femeile care s-au revoltat împotriva propriilor familii, încercând să oprească seria de infracțiuni din interior. Toate acestea + multe altele la prețul de 29.99 Lei pe lună.

PETER PAN & WENDY (FILM ORIGINAL DISNEY+)

Din 28 aprilie, doar pe Disney+

https://lh6.googleusercontent.com/33AGjZZ4H-UOWf7ZY51dx8ypBS1rzEOUo8PofLHuCcE_U0IDmnZ__BLWaYgkCn06HtnFrlJMwKSZy67hTkLrD0akLwJWTJ_-Y4AVr_nL7C191FnuGPa8OAKzr-UaeJT-oZkAf1a563dTEleIKKK8QQ

Regizat de David Lowery, filmul „Peter Pan & Wendy” o prezintă pe Wendy Darling, o tânără căreia îi e frică să lase în urmă casa în care a crescut şi care îl întâlneşte pe Peter Pan, un băiat care nu vrea să crească. Împreună cu fraţii ei şi mica zână Clopoţica, ea călătoreşte alături de Peter în magica Ţară de Nicăieri. Acolo îl întâlneşte pe Căpitanul Hook şi are parte de o aventură care îi va schimba total viaţa.

TINY BEAUTIFUL THINGS (SERIAL ORIGINAL) 

Din 7 aprilie, doar pe Disney+

Bazat pe colecția de romane de mare succes a scriitoarei Cheryl Strayed, serialul „Micile bucurii ale vieții” spune povestea unei femei a cărei căsnicie e pe sfârșite, a cărei fiică abia dacă vorbește cu ea și a cărei carieră de scriitoare e ca și inexistentă. Așa că atunci când un prieten îi propune să preia o rubrică de sfaturi la ziar, Clare crede că ar fi ultima persoană potrivită pentru această slujbă… când de fapt s-ar putea să fie perfect calificată.

CUM L-AM CUNOSCUT PE TATĂL TĂU (Sezonul 2)

Din 19 aprilie, 11 episoade disponibile, SERIAL ORIGINAL

Sophie îi povestește fiului ei cum l-a cunoscut pe tatăl lui: povestea ne aduce înapoi în prezent, unde Sophie și grupul ei unit de prieteni încearcă să descopere cine sunt cu adevărat, ce-și doresc de la viață și cum să-și găsească perechea în epoca aplicațiilor matrimoniale și a opțiunilor nelimitate.

Advertisement

WILL TRENT, SERIAL ORIGINAL 

Din 5 aprilie, debutează cu 2 episoade

https://lh5.googleusercontent.com/ky-sIBXjANwQ56nzun2Kz-2Jv7wpejwiNhbz6Fmznn1PJeJLmPUeIruvfxAbHWLLBOBpawPv3M2cBqkkVD8irQxXjUawXx-JQ2XtB_KaBS94GNgt98Vzplb7vCkz9SimKA5j6DbJku6k8gEfi4OlrUE

Agentul special Will Trent de la Biroul de Investigații din Georgia (GBI) a fost abandonat la naștere și a întâmpinat greutăți pe parcursul maturizării în sistemul de plasament. Dar acum, hotărât să-și folosească perspectiva sa unică pentru a se asigura că nimeni nu mai este abandonat așa cum a fost el, Will Trent are cea mai mare rată de succes din GBI.

O BEȚIVĂ FĂRĂ PERECHE (SINGLE DRUNK FEMALE)

Din 12 aprilie toate episoadele sezonului 2 sunt disponibile

După un an și jumătate de pauză, Samantha Fink simte în sfârșit că are o viață care merită sărbătorită. Totuși, Sam învață rapid că uneori viața are alte planuri pentru ea. Ea află cum să schimbe ce poate, să accepte disconfortul când nu poate schimba nimic și chiar să se bucure de experiență.

Știai că ?

  • Pe 22 aprilie se sărbătoreşte Ziua Pământului. Cu această ocazie, Disney+ pune la dispoziția abonaților o nouă serie documentară National Geographic, Secretele Elefanților (Secrets of the Elephants), produsă de James Cameron și narată de Natalie Portman.  
  • Inovațiile lui Jeremy Renner îl prezintă pe Jeremy Renner reimaginând vehicule scoase din uz și transformându-le în creații uluitoare care servesc comunităților din întreaga lume. Fiecare construcție are un scop, cu ajutorul lui Anthony Mackie, Vanessa Hudgens, Anil Kapoor și Sebastián Yatra. Serie disponibilă din 12 aprilie.

ECRANIZĂRI

După noul serial „Micile Bucurii ale Vieții” (Tiny Beautiful Things), bazat pe cartea lui Cheryl Strayed, puteți să urmăriți o altă adaptare a scriitoarei: Sălbăticie (Wild). De asemenea, veți găsi multe alte adaptări ale unor cărți îndrăgite pe Disney+, acoperind de la literatura clasică la science-fiction și bestseller-uri pentru tineri adulți.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending