miercuri, februarie 21, 2024
More
  AcasăTeleviziuneGrila de programeNoutățile lunii decembrie la Disney Channel și Disney Junior

  Noutățile lunii decembrie la Disney Channel și Disney Junior

  DISNEY CHANNEL

  MIRACULOS: BUBURUZA ȘI MOTAN NOIR –  EPISOADE NOI

  Urmărește noi episoade din sezonul 5! Această nouă încercare va marca profund relația dintre cei doi eroi. Ei lucrează din nou împreună ca un duo, vor dovedi că sunt mai uniți și mai apropiați ca oricând. Nu rata noile episoade cu Buburuza și Motan Noir, pentru că nimic nu va mai fi la fel.

  De sâmbătă 16 decembrie, până duminică 17 decembrie, la 12:00

  LUMEA MIRACULOASĂ –  PARIS: BUBUMBRA SI GHEARĂ  NOIR  –  EPISOADE NOI

  Personajele tale preferate apar dintr-un univers paralel direct în Paris, unde totul este inversat! Acum Bumbura și Gheară Noir iau rolul de răufăcători, iar personajele negative devin supereroi!  

  De sâmbătă 16 decembrie, până duminică 17 decembrie, la 19:00

  FANTOMA ȘI MOLLY MCGEE – EPISOADE NOI

  Fantoma și Molly McGee este povestea unei fantome și a fetei care o readuce la viață… la figurat. Atunci când o fantomă arțăgoasă, pe nume Scratch, aruncă un blestem asupra exuberantei adolescente Molly McGee, acesta se întoarce împotriva lui și îl condamnă pentru totdeauna să fie în prezența lui Molly. Acum este obligat să meargă oriunde se duce ea și să facă tot ce face Molly… ceea ce, în ochii lui Molly, îl face cel mai bun prieten al ei! Pe măsură ce Molly îl târăște, vrând-nevrând, pe Scratch prin toate peripețiile ei, ceva ciudat se întâmplă: Scratch ajunge să o placă pe Molly și o prietenie neobișnuită se înfiripă.

  Din 11 decembrie, de luni până vineri, la 17:50

  CEI NOUĂ OBRAZNICI

  Urmărește povestea lui Andy, un elev neastâmpărat din clasa a cincea, care nu primește nimic de la Moș Crăciun. Dându-și seama că trebuie să fi ajuns pe „lista celor obraznici” și simțindu-se nedreptățit, Andy formează o echipă de nouă „obraznici” care să-l ajute să pună în aplicare o jefuire de zile mari în Satul Moșului de la Polul Nord, pentru a-și lua cadourile pe care ei cred că le merită.

  Sâmbătă, 9 decembrie, la 17:55

  CRĂCIUNUL CU DISNEY CHANNEL! – BLOC DE PROGRAME

  Simțiți magia Crăciunului pe Disney Channel! Urmăriți episoadele tematice din serialele Disney Channel și o mulțime de filme de Crăciun care vă vor introduce în atmosfera de sărbătoare. 

  De sâmbătă 23 decembrie, până marți 26 decembrie, de la 08:55

  DISNEY JUNIOR

  MICII POMPIERI – EPISOADE NOI

  Mai multă distracție, mai multe adventuri și mai multă viteză! Echipa Micii Pompieri revine cu noi episoade! Acțiunea se petrece într-o lume fantastică în care vehiculele vorbitoare trăiesc, lucrează și se joacă cu oamenii care le conduc. Serialul urmărește un băiat și mașina lui de pompieri, în timp ce fac echipă cu prietenii lor din echipa de prim ajutor pentru a-i ajuta pe alții din comunitatea lor care au probleme, mari sau mici. Fie că salvează o mașină tânără care este blocată într-un copac, găsesc pui dalmațieni pierduți sau își ajută vecinii să-și facă provizii de urgență în timpul unei pene de curent, Micii Pompieri evidențiază importanța muncii în echipă și ajutorul concetățenilor.

  Din 11 decembrie, de luni până vineri, de la 14:30

  ALICE ÎN COFETĂRIA MINUNILOR – EPISOADE NOI

  Avem o surpriză! Alice mereu reușește să aducă magie în prăjiturile ei, iar ea revine cu noi episoade! Când tânăra Alice moștenește cartea de bucate fermecată a străbunicii sale, ea se trezește responsabilă de brutăria din Țara Minunilor și descoperă magia mâncării și capacitatea acesteia de a aduce oamenii împreună.

  Din 4 decembrie, de luni până vineri, de la 13:00

  KIYA ȘI MAEȘTRII KIMOJA – EPISOADE NOI

  Vino alături de noi pe Disney Junior și bucură-te de noi adventuri în noile episoade Kiya și Maeștrii Kimoja ce au premiera între 26 și 29 decembrie. Kiya și maeștrii Kimoja prezintă aventurile pline de acțiune ale Kiyey, iubitoare de dansuri și arte marțiale, și ale prietenilor ei, Motsie și Jay. Împreună, cu puterile lor alimentate de cristal, sunt supereroi în orașul Kimoja, de inspirație sud-africană, strălucind pentru a îndrepta lucrurile, până când bucuria și armonia sunt redate în comunitatea lor.

  De marți 26 decembrie, până vineri 29 decembrie, de la 17:00

  RĂZBOIUL STELELOR: AVENTURILE TINERILOR JEDI – EPISOADE NOI

  De pe 2 până pe 10 decembrie, pregătește-ți sabia laser și bucură-te de noile episoade din Războiul Stelelor: Aventurile Tinerilor Jedi. Îi urmărim pe Jedi Kai, Lys și Nubs, care sunt trimiși de maestrul Yoda să se antreneze la un templu Jedi în frumoasa lume Tenoo, sub tutela maestrei Zia. Împreună pornesc în aventuri pe Tenoo și în galaxie, la bordul lui Crimson Firehawk, alături de Nash și de droidul RJ-83. Îi ajută pe cei aflați în pericol, se luptă cu pirați ticăloși, descoperă ființe exotice, dar, în primul rând, învață ce înseamnă să fii un bun prieten.

  De sâmbătă 9 decembrie, până duminică 10 decembrie, de la 9:30

  ZIUA INTERNAȚIONALĂ A PERSOANELOR CU DIZABILITĂȚI – BLOC DE PROGRAME

  La Disney Junior ne distrăm toți împreună. Învățăm împreună și, atunci când apare o provocare, căutăm împreună o soluție. Suntem toți eroi, suntem o echipă și vrem ca și tu să faci parte din ea. Distrează-te cu toți prietenii tăi de Ziua Internațională a Persoanelor cu Dizabilități, pe 3 decembrie, cu program special pe Disney Junior! 

  Duminică, 3 decembrie, de la 9:00

  SURPRIZE DE SĂRBĂTORI! – BLOC DE PROGRAME

  Se apropie cea mai specială perioadă a anului! O petrecere unică pentru a împărtăși momente de neuitat, plină de surprize deosebite și de multe lucruri interesante. Noi ne-am gândit la un cadou minunat. Bucurați-vă alături de noi de ediția noastră specială de Sărbători cu episoade tematice, de sâmbătă, 16 decembrie, până luni, 18 decembrie. 

  De sâmbătă 16 decembrie, până luni 18 decembrie, de la 9:00

  Redactia Radar de Media

  Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

  Redactia Radar de Media
  Redactia Radar de Mediahttps://www.radardemedia.ro
  Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro
  ARTICOLE SIMILARE

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  - Advertisment -spot_img

  Articole recente