Connect with us

Grila de programe

Noutățile lunii decembrie la Disney Channel și Disney Junior

Published

on

DISNEY CHANNEL (EPISOADE TEMATICE DE SĂRBĂTORI)

În săptămâna dinaintea Crăciunului sunt difuzate episoade duble din cele mai îndrăgite seriale de la Disney Channel: Casa lui Raven, Baftă Charlie, Mereu la mijloc, Tabără cu Peripeții, Miraculos: Buburuza și Motan Noir, Familia Greens la Oraș (20 – 24 decembrie, de la 11:00).

Advertisement

PREMIERA FILMULUI „E CRĂCIUNUL… DIN NOU ?!” (Vineri, 24 decembrie, de la 12:00)

Filmul o prezintă pe Rowena „Ro” (Estevez), o copilă entuziastă în vârstă de 11 ani, ce se confruntă cu divorțul complicat al părinților ei în preajma sărbătorilor de iarnă. Ea îsi dorește ca lucrurile să redevină cum erau înainte să apară în peisaj noua iubită a tatălui ei și fiul acesteia și îi împărtășește dorința ei lui Moș Crăciun pe care îl întâlnește la mall. Situația ia o altă turnură și ajunge să retrăiască aceeași zi din nou și din nou. Blocată aici, ea trebuie să învețe să-și iubească noua familie mixtă și să descopere adevăratul sens al Crăciunului.

CRĂCIUN MIRACULOS

În weekendul de Crăciun, fanii serialului animat Miraculos: Buburuza și Motan Noir, pot viziona toate cele 13 episoade din cel mai recent sezon. Buburuza și Motan Noir continuă să lupte alături de noi aliați împotriva unui adversar din ce în ce mai puternic și hotărât, în sezonul cu numărul patru. Viața celor doi supereroi este plină de provocări și în viața de la școală, atunci când sunt doi elevi aparent obișnuiți. 

DISNEY JUNIOR

Advertisement

EPISOADE ÎN PREMIERĂ DIN EROII ÎN PIJAMA (SEZONUL 5), în fiecare weekend, din 4 decembrie, de la 9:30 

În luna decembrie, cei trei super eroi copii, Pisoi, Șopi și Bufniță, revin cu noi episoade și aventuri fără egal. Ninja Nocturnul preia sediul Eroilor în Pijama pentru a fura puterile magice din cristalul acestora și cei trei vor lucra în echipă pentru a readuce ordinea. 

EPISOADE ÎN PREMIERA DIN T.O.T.S. (TRANSPORTUL ORGANIZAT AL TUTUROR SPECIILOR) SEZONUL 2 din 6 decembrie, de luni până vineri, de la 9:30

Îndrăgitele personaje Click și Zglobi revin cu noi aventuri pline de învățături pentru cei mici în noi episoade din luna decembrie. Click, un pinguin tenace și Zglobi, un flamingo plin de bunătate fac echipă în stagiu de pregătire la Transportul Organizat Al Tuturor Speciilor (T.O.T.S.). Cei doi zburători învățăcei trebuie să își folosească din plin blândețea pentru a livra bebeluși de animale la familiile lor, peste tot pe glob. 

Advertisement

MARATON DE EPISOADE DIN SERIALUL „PĂIENJENELUL MARVEL ȘI PRIETENII LUI UIMITORI” în weekendul 18-19 decembrie, de la 13:00

În weekendul 18-19 decembrie, micii telespectatori au parte de un maraton de episoade cu eroul Marvel preferat, Păienjenel. Alături de prietenii săi, Fantoma- Păianjen (Gwen Stacey) și Spin (Miles Morales), el protejează cartierul de răufăcători și rezolvă multe probleme. Ei învață ca lucrând în echipă, orice misiune este mai ușoară și mai amuzantă.

PROGRAM SPECIAL DE CRĂCIUN din 20 decembrie, de la 9:05

În săptămâna dinaintea Crăciunului, Disney Junior a pregătit un mix de episoade cu cei mai îndrăgiți eroi ai preșcolarilor din serialele Blue, Fancy Nancy Clancy, Gașca Puișorilor, Vampirina, Prietenii Cățeluși, Păienjenului Marvel și prietenii săi uimitori, dar și un episod special numit „Mickey și Minnie: O Dorință de Crăciun” (24 decembrie, la ora 9:30). În acest episod special, aflăm că în fiecare an Mickey, Minnie și prietenii lor petrec sărbătorile împreună și se bucură de tradiții. Însă anul acesta, îi prinde răspândiți prin diferite colțuri ale lumii și trec printr-o mulțime de aventuri pentru a reuși să se întoarcă în Hot Dog Hill la timp pentru sărbători. În ciuda multelor obstacole, Mickey își pune o dorință și cu ajutorul lui Moș Crăciun, prietenii reușesc să ajungă acasă în ajunul Crăciunului.

 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending