Noutăţile lunii decembrie la Disney+ - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Platforma Online TV

Noutăţile lunii decembrie la Disney+

Published

on

Foto Credit: 2022 Disney și entitățile afiliate

Serviciul de streaming Disney+ este casa filmelor și serialelor de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic și Star, și găzduiește în exclusivitate producțiile originale Disney+.

Advertisement

Așezați-vă confortabil la cădură și îmbrățișați spiritul sărbătorilor căci luna decembrie se apropie cu desaga plină de filme și seriale care vă vor înveseli serile lungi de iarnă! La Disney+, luna decembrie înseamnă mai mult decât filme clasice de Crăciun (deși sunt multe și din acelea!): „Uite-i cum fug” ajunge pe platformă în această lună, plus episoade noi din Willow, Cine este familia lui Moș Crăciun ?, American Horror Story și multe altele. Toate acestea + multe altele la prețul de 29.99 Lei pe lună.

UITE-I CUM FUG (SEE HOW THEY RUN), 14 Decembrie, Exclusiv pe Disney +

În West End din Londra anilor ‘50, planurile pentru o versiune cinematografică a unei piese de succes s-au oprit brusc, după ce un membru esențial al echipei este găsit inconştient. Când inspectorul Stoppard și prietenul său nerăbdător, Constable Stalker, se ocupă de caz, cei doi se trezesc implicați într-o încurcătură demnă de romanele polițiste în lumea teatrului subteran și plin de farmec. Cu cât investighează mai mult cazul misterios, cu atât își dau seama că fac asta pe propria lor răspundere.

SINGURA NOASTRĂ ȘANSĂ (LA ÚLTIMA), SERIAL ORIGINAL DISNEY+, 2 Decembrie

Toate episoadele sunt disponibile

„Singura noastră șansă” este povestea suișurilor și coborâșurilor din relația dintre Candela și Diego, pe măsură ce îi urmărim într-o călătorie prin dragoste, prietenie și lupta pentru a-și urma drumul în lume. Serialul îi are în rolul lui Diego pe Miguel Bernardeau, unul dintre cei mai promițători tineri actori spanioli („Josefina”, „Élite”, „Todo lo otro”), și pe Aitana, senzația muzicală a momentului și cea mai importantă artistă pop din Spania („Mariposas”, „Formentera”, „Mon Amour – Remix”, „En el coche”), care o interpretează pe Candela. Acesta este, de asemenea, debutul Aitanei ca actriță.

Advertisement

O NOAPTE LA MUZEU (Night at the Museum), din 9 Decembrie

„O noapte la muzeu” e un film de animație inspirat de binecunoscuta serie cinematografică. Slujba de vară a lui Nick Daley ca paznic de noapte la Muzeul de Istorie Naturală e o muncă plină de provocări pentru orice elev de liceu. Din fericire, calcă pe urmele tatălui său și e familiarizat cu antica tăbliță aflată la muzeu, cea care readuce totul la viață la apusul soarelui. Nick se bucură să-și revadă vechii prieteni, pe Teddy, Rex și alții. Dar când apare un nou pericol, Nick trebuie să-l oprească și să salveze muzeul.

Advertisement

JURNALUL UNUI PUȘTI: RODRICK E CEL MAI TARE  [DIARY OF A WIMPY KID: RODRICK RULES], FILM ORIGINAL DISNEY+, 2 Decembrie, Exclusiv pe Disney+

Poznele buclucașe ale lui Greg Heffley, un elev de gimnaziu plin de probleme, continuă în „Jurnalul unui puști: Rodrick e cel mai tare”, de data aceasta în prim-plan fiind complicata lui relație cu fratele său mai mare, Rodrick. Licean cu părul rebel, Rodrick este leneș și indisciplinat și petrece mult prea mult timp repetând cu trupa sa rock. Deși îi place să-l tachineze pe Greg, în cele din urmă are o afecțiune profundă pentru fratele său mai mic.

AVERE NAȚIONALĂ: PUTEREA ISTORIEI [NATIONAL TREASURE: EDGE OF HISTORY], SERIAL ORIGINAL DISNEY+ , 14 Decembrie, debutează cu premiera a două episoade

Viața lui Jess Valenzuela este dată peste cap atunci când un străin enigmatic îi oferă un indiciu despre o comoară veche de secole care ar putea avea legătură cu tatăl ei dispărut în urmă cu mult timp. Jess are un talent deosebit pentru rezolvarea puzzle-urilor, iar abilitățile ei sunt puse la încercare pe măsură ce ea și prietenii săi urmăresc o serie de indicii ascunse în artefacte. Dar va reuși Jess să îl întreacă pe un dealer de antichități într-o încercarea de a găsi cea mai mare comoară pierdută din istorie și pentru a descoperi adevărul despre trecutul familiei sale ?

Advertisement

NEBUNUL NOSTRU (THIS FOOL), SERIAL ORIGINAL DISNEY+ , 21 decembrie, Toate episoadele sunt disponibile

Julio Lopez este un bărbat de 30 de ani care încă locuiește cu părinții, care are o iubită cu care se vede ocazional încă din liceu și care caută orice scuză pentru a nu-și înfrunta problemele personale. Julio lucrează la o organizație non-profit care se ocupă cu reabilitarea gangsterilor, unde se ceartă mai mereu cu Luis, vărul său mai mare, un fost gangster ieșit de curând din închisoare și care locuiește cu Julio și cu familia acestuia.

FAMILY GUY, SEZONUL 21, din 7 decembrie

Advertisement

„Family Guy” continuă să-și delecteze fanii înfocați cu glume tăioase, parodii pertinente, animație spectaculoasă și muzică originală interpretată de orchestră. Încă de la debut, serialul de animație a cucerit fanii, iar vedeta sa în devenire, un bebeluș vorbitor, a devenit unul dintre cele mai apreciate personaje TV din toate timpurile.

Știai că ?

 • Streaming de vacanță: Disney+ are o mulțime de seriale perfecte: Anatomia lui Grey, This Is Us, Neveste disperate, Fetele de aur, O familie modernă, Cum am cunoscut-o pe mama voastră, Stagiarii, Betty cea urâtă și multe altele!
 • Ce urmează în 2023: Noul an aduce și mai mult conținut pentru abonații Disney+: saga Bun venit la Chippendales, noul serial Fleishman are necazuri, cu Jesse Eisenberg și Claire Danes, un nou serial original de comedie, Extraordinar, de la realizatorii seriei Obsesia Evei, plus noi sezoane din The Mandalorian, Loki și multe altele!

CRĂCIUNUL PE DISNEY+

 • FAMILIE DE WEEKEND: EDIȚIE SPECIALĂ DE CRĂCIUN (WEEK-END FAMILY: CHRISTMAS SPECIAL) 9 Decembrie
 • MICKEY SALVEAZĂ CRĂCIUNUL (MICKEY SAVES CHRISTMAS) 2 Noiembrie
 • SCULPTURĂ ÎN ZĂPADĂ (BEST IN SNOW) Disponibil pe Disney+
 • LICEUL MUZICAL: SPECTACOLUL DE SĂRBĂTORI (HIGH SCHOOL MUSCIAL: THE MUSICAL: THE HOLIDAY SPECIAL) Disponibil pe Disney+
 • LEGO RĂZBOIUL STELELOR DE SĂRBĂTORI (LEGO STAR WARS THE HOLIDAY SPECIAL)
 • SPĂRGĂTORUL DE NUCI HIP HOP (THE HIP HOP NUTCRACKER) Disponibil pe Disney+ din 25 Noiembrie
 • PENTATONIX: ÎN JURUL LUMII DE SĂRBĂTORI (PENTATONIX: AROUND THE WORLD FOR THE HOLIDAYS) 2 Decembrie
 • Ice Age: A Mammoth Christmas
 • GREU DE UCIS (DIE HARD) – Toate filmele din franciză sunt disponibile
 • SINGUR ACASĂ DULCE CASĂ (HOME SWEET, HOME ALONE) – Toate filmele din franciza Singur acasă sunt disponibile
 • CINE ESTE FAMILIA LUI MOȘ CRĂCIUN ? (THE SANTA CLAUSES) Disponibil pe Disney+
 • MARVEL STUDIOS PREZINTĂ: GARDIENII GALAXIEI: SPECIAL DE SĂRBĂTORI (STUDIO MARVEL PRESENTS GUARDIANS OF THE GALAXY: HOLIDAY SPECIAL)

Advertisement

Vă rugăm să aveți în vedere faptul că disponibilitatea filmelor și serialelor poate varia în funcție de țară și se poate modifica. Datorită funcției Control Parental, abonații se pot asigura că Disney+ rămâne o experiență de vizionare potrivită pentru toți membrii familiei. Astfel, adulții pot stabili limite de acces la conținutul destinat acestora și pot crea profiluri protejate prin parole.

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending