Noutățile lunii februarie la Disney Channel și Disney Junior - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Published

on

DISNEY CHANNEL

MIRACULOS: BUBURUZA ŞI MOTAN NOIR – SĂPTĂMÂNA IUBIRII

Din 13 până pe 19 februarie, de la ora 18:10

Ziua Îndrăgostiților la Disney Channel durează… o săptămână! Telespectatorii vor putea petrece serile din timpul săptămânii cu cel mai romantic duet: Marinette și Adrien. Înconjurați de noi aliați și luptând cu un adversar mai puternic și hotărât, cei doi sunt pregătiţi pentru cele mai mari provocări. Cu toate acestea, au parte de mari schimbări atât în viața lor de supereroi, cât și în viața de la școala atunci când sunt pur și simplu Marinette și Adrien.

OMUL ZĂPEZILOR DE NEOPRIT – NOI EPISOADE

De luni până vineri, din 27 februarie, la ora 16:30

Osmo, un surfer în vârstă de 12 ani, și tatăl său părăsesc plaja pentru a se muta aproape de rudele îndepărtate din Winterton, un oraș bizar în care ninge tot anul. Osmo și verișoara lui cea curajoasă, Rita, au o prietenie neobișnuită cu un monstruleţ galben uriaș pe nume Gustav, un personaj comic de neoprit. Împreună, verișorii neînfricați îl ajută pe Gustav să se ascundă de primarul Chrome, unchiul lui Osmo, care nu suportă monștrii, în timp ce explorează cele mai neobișnuite și amuzante aventuri pe care le are de oferit ținutul lor înghețat.

MARATONUL SERIALELOR PREFERATE

De luni până vineri, la ora 15:10

În luna februarie telespectatorii Disney Channel se vor putea bucura de un grupaj de programe cu cele mai hazlii familii din grila de programe. Cei mici își vor putea petrece după-amiezile cu aventurile inedite ale lui Cricket Green și surorii sale în Familia Green la oraș, se vor putea amuza cu poveștile comice ale personajelor din Băiat, fată, etc. și familia atât de amuzantă din Hotel Transylvania.

Advertisement

Phineas și Pherb & Legile lui Milo Murphy

Sâmbăta și duminica, la ora 9:20

În luna februarie, fiecare dimineață de weekend va începe cu un serial plin de distracție – Phineas și Ferb: Legile lui Milo Murphy! Milo se așteaptă mereu la neprevăzut. Indiferent cum merg lucrurile, Milo este pregătit, are cunoștințele necesare, un rucsac cu provizii și un optimism fără limite, care poate transforma orice situaţie într-o aventură.

WEEKEND-URI CU FILME DISNEY CHANNEL

Sâmbăta și duminica, la ora 14:00

Difuzarea filmelor originale Disney Channel vor continua și în după-amiezile de weekend din februarie. Telespectatorii se vor putea bucura de două producții difuzate consecutiv. Printre tilurile de luna aceasta se numără Liceul Muzical, Camp Rock sau O viață minunată. 


DISNEY JUNIOR

MICKEY MOUSE: CASA DISTRACȚIEI (Din 6 februarie, la ora 17:00)

C:\Users\ionb001\AppData\Local\Microsoft\Windows\INetCache\Content.Word\Mickey Mouse casa distractiei.png

Clubul lui Mickey Mouse este un loc fantastic în care Funny, o casă de joacă magică, ce vorbește și interacționează cu Mickey, Minnie și prietenii lor, duce gașca în aventuri copilărești și amuzante pline de jocuri și împlinirea dorințelor. 

NOI EPISOADE DIN ALICE ÎN COFETĂRIA MINUNILOR (Din 13 februarie, la 20:00)

Când tânăra Alice moștenește cartea de bucate fermecată a străbunicii sale, ea se trezește responsabilă de brutăria din Țara Minunilor și descoperă magia mâncării și capacitatea acesteia de a aduce oamenii împreună. 

Advertisement

MICII POMPIERI – NOI EPISOADE (Din 20 februarie, la 19:30)

C:\Users\ionb001\AppData\Local\Microsoft\Windows\INetCache\Content.Word\Micii Pompieri.png

Acțiunea se petrece într-o lume fantastică în care vehiculele vorbitoare lucrează și se joacă cu oamenii care le conduc. „Firebuds” urmărește povestea unui băiat și a mașinii lui de pompieri, în timp ce colaborează cu prietenii lor din echipa de prim ajutor, pentru a-i ajuta pe alții din comunitatea acestora care au probleme, mari sau mici. Fie că salvează o mașină tânără care este blocată într-un copac, găsesc pui de dalmațieni pierduți sau își ajută vecinii să-și facă provizii de urgență în timpul unei pene de curent, Firebuds evidențiază importanța muncii în echipă și ajutorul concetățenilor. 

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending