Noutățile lunii ianuarie la Disney Channel și Disney Junior - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Grila de programe

Noutățile lunii ianuarie la Disney Channel și Disney Junior

Published

on

Foto Credit: Disney Channel

DISNEY CHANNEL

PREMIERA FILMULUI „MIXEAZĂ!” (sâmbătă, 1 ianuarie, de la ora 19:00)

Advertisement

Anul începe cu premiera filmului original Disney Channel „Mixează!” ce prezintă povestea unei adolescente indo-americane, Rhea, pasionată de mixaje muzicale ce includ elemente specifice culturii sale sud-asiatice. Viața ei se învârte în jurul grupului său de prieteni format din Molly, Watson și Ginger, clubul de programare, restaurantul indian al familiei și desigur, familia formată din tatăl Arvind, fratele mai mic Rohan și bunica sa Asha. Totul se schimbă atunci când se îndrăgostește de aspirantul DJ Max, iar pasiunea ei de mult pierdută pentru muzică este reaprinsă. Rhea descoperă că are un dar natural de a crea beat-uri și a produce muzică, dar trebuie să-și găsească curajul să-și urmeze adevăratul talent interior.

STAȚIA ANIMAȚIEI

În fiecare weekend, telespectatorii Disney Channel au parte de o selecție de episoade amuzante din îndrăgitele seriale: „Familia Greens la Oraș”, „Ciudățenii” și „Băiat, Fată, etc…”! Fiți pregătiți să râdeți cu poftă,din 8 ianuarie, în fiecare sâmbătă și duminică de la 13:00.

CELE MAI ÎNDRĂGITE SERIALE LA DISNEY CHANNEL se văd din 10 ianuarie, de luni până vineri, de la ora 11:00 

În fiecare zi de luni până vineri, în jurul prânzului este difuzat un grupaj de episoade din cele mai vizionate seriale Disney Channel: „Miraculos: Buburuza și Motan Noir”, „Bizaardvark”, „Penny de la M.A.R.S.”, „Ce Ciudat” şi „Ne vedem la Paris”.

Advertisement

WEEKEND-URI CU „MEREU LA MIJLOC”, din 8 ianuarie, în fiecare sâmbătă și duminică de la ora 17:00

În după-amiezele de weekend, așezați-vă comod pe canapea și lăsaţi-vă cuprinşi de căldura unor povești amuzante cu drăguța și isteața Harley Diaz și familia ei! Harley navighează cu ingeniozitate și abilități desăvârșite de negociere în apele agitate ale unei familii care are încă şase copii, ea fiind copilul mijlociu.

DISNEY JUNIOR

Advertisement

LA JOACĂ CU BLUE, din 3 ianuarie, de luni până vineri, de la ora 14:00

În fiecare zi, de luni până vineri, micuții telespectatori se distrează cu Blue și sora sa, Bingo. Cele două surori se folosesc de evenimentele obișnuite din viața familiei, pentru a născoci jocuri neobișnuite. Împreună cu părinții lor, iau astfel parte la tot soiul de întâmplări nebunești și mai ales amuzante!

Advertisement

PREMIERA SEZONULUI 3 AL SERIALULUI T.O.T.S. (Din 10 ianuarie, de luni până vineri, de la 18:30)

Click și Zglobi au parte de aventuri pline de învățăminte pentru cei mici în noul sezon ce debutează la Disney Junior pe 10 ianuarie. Click, un pinguin tenace și Zglobi, un flamingo plin de bunătate fac echipă în stagiu de pregătire la Transportul Organizat Al Tuturor Speciilor (T.O.T.S.). Cei doi zburători învățăcei trebuie să își folosească din plin blândețea pentru a livra bebeluși de animale la familiile lor, peste tot pe glob. 

NOI EPISOADE DIN SERIALUL „PAIENJENELUL MARVEL ȘI PRIETENII LUI UIMITORI” (Din 24 ianuarie, de luni până vineri, de la 17:00)

Micii telespectatori au din nou întâlnire cu eroul lor Marvel preferat, Păienjenel, în noi episoade amuzante, din 24 ianuarie. Alături de prietenii săi, Fantoma- Păianjen (Gwen Stacey) și Spin (Miles Morales), Păienjenel protejează cartierul de răufăcători și rezolvă multe probleme. Ei învață ca lucrând în echipă, orice misiune este mai ușoară și mai amuzantă.

Advertisement

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending