Connect with us

Animaţie

Noutățile lunii iulie la Disney Channel și Disney Junior

Published

on

Foto Credit: Disney

DISNEY CHANNEL

NOI EPISOADE DIN AMFIBIENII (În fiecare weekend, începând din 2 iulie, de la 15:25)

Aventurile tinerei fete de treisprezece ani, Ana, care s-a teleportat în Amfibia după ce a furat o cutie muzicală misterioasă, continuă. În noile episoade, Ana și familia Plantă sunt transportați la Los Angeles, unde trebuie să găsească o cale de întoarcere în Amfibia, pentru a putea salva lumea de un rege răutăcios.

Advertisement

MARATON SECRETELE DIN SULPHUR SPRINGS (Sâmbătă, 2 iulie, de la ora 09:45)

Griffin Campbell se mută cu familia la hotelul Tremont din orașul Sulphur Springs. Toate episoadele sezonului 2 Secretele din Sulphur Springs vor putea fi vizionate de micii telespectatori într-un maraton special.

WEEKENDUL PRIETENIEI (30-31 iulie, de la ora 21:20)

30 iulie este Ziua Prieteniei! Telespectatorii Disney Channel pot sărbători weekendul special dedicat aceste zile alături de serialele Cățelul blogger, Casa lui Raven sau Ce ciudat.

DISNEY JUNIOR

NOI EPISOADE DIN EROII ÎN PIJAMA (Din 25 iulie, de la ora 20:00)

Eroii în pijama îl ajută pe Roboțel când Ninja Nocturnul îi fură pălăria și după ce Octobella îi ia nava acestuia, devine căpitanul Eroilor în pijama.

Advertisement

GAȘCA PUIȘORILOR NOI EPISOADE (Din 11 iulie, de la ora 19.30)

Cea mai tare echipă de ajutoare din curte Coop, Sweetie și Micul Boo continuă să ajute comunitatea și să rezolve isteț problemele. Cei trei vor descoperi că lui Scout îi este frică să facă baie și își doresc să îi demonstreze că ora de baie este distractivă. Gașca puișorilor o ajută pe Dinah cu salonul de coafură din curte, iar când căpitanul Tully lipsește, echipa pleacă într-o căutare pentru a-și găsi mentorul.

ZIUA INTERNAȚIONALĂ A PRIETENIEI (Din 30 iulie, de la ora 19.00)

Micii telespectatori vor sărbători Ziua Prieteniei cu cei mai îndrăgiți prieteni de la Disney Channel Junior: Alice în Cofetăria Minunilor, Mickey Mouse: Casa distracției şi Blue.

MIRA, DETECTIV REGAL NOI EPISOADE (Din 2 iulie, de la ora 18.30)

Numită detectiv regal în regiunea Jalpur, curajoasa și inventiva Mira călătorește prin tot regatul pentru a ajuta familia regală și oamenii de rând! Mira va folosi lupa ei unică în investigarea fiecărui caz pe care îl întâlnește. În noile episoade cadoul regal al prințului Veer pentru ziua de naștere a Reginei dispare, iar Mira investighează situația pentru a-l găsi.

Advertisement

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending