Connect with us

Animaţie

Noutățile lunii Iunie la Disney Channel și Disney Junior

Published

on

Foto Credit: Disney Channel / Disney Junior

DISNEY CHANNEL

HAMSTER & GRETEL – SERIAL PREMIERĂ

Din 5 iunie, de luni până vineri, la ora 15:50

Gretel, în vârstă de 9 ani, și hamsterul ei de companie, „Hamster”, dobândesc superputeri. Misiunea lor ? Să învingă o serie de răufăcători, fără a-și dezvălui secretul!  

Fratele adolescent al lui Gretel, Kevin, a fost trecut cu vederea și a rămas „adiacent super-eroului”. Cu toate acestea, el este adesea creierul din spatele fiecărei misiuni! Acum, Hamster și Gretel trebuie să salveze lumea de tot felul de super-răufăcători, totul în timp ce își păstrează identitatea secretă!

TAFFY – SERIAL PREMIERĂ

Din 5 iunie, de luni până vineri, la 14:50

Bine ați venit la Conacul Muchmore, casa bogatei doamne Muchmore și a iubitului ei câine cu fundiță roșie, Bentley. Împreună, ei duc o viață luxoasă și fericită – spre deosebire de bietul raton Scraggs, care locuieşte în gunoi și își petrece zilele privind cu gelozie la livrările constante de mâncare ce sosesc în conac.

MIRACULOS: BUBURUZA ȘI MOTAN NOIR

PROGRAM SPECIAL DE ZIUA COPILULUI

De joi, 1 iunie până duminică, 4 iunie, la 20:20

Cu ocazia Zilei Copilului, telespectatorii Disney Channel pot urmări toate episoadele disponibile din sezonul 5 al serialului animat Miraculos: Buburuza și Motan Noir în fiecare seară din 1 până pe 4 iunie. În weekend sunt difuzate cele mai noi episoade ale sezonului. 

DISNEY JUNIOR

PREMIERĂ SERIAL: SUPER PISICUȚE 

Din 1 iunie, la ora 16:30

Bitsy, Ginny, Sparks și Buddy sunt… Super Pisicuțe! Îndreptând fărădelegile oriunde apar, aceste patru feline au misiunea de a face lumea un loc mai bun. Ele protejează animalele de companie și oamenii din Kittydale de răufăcători, folosindu-și superputerile, gadgeturile pisicoase și, cel mai important, bunătatea și empatia.

NOI EPISOADE: MICII POMPIERI 

Din 19 iunie, de luni până vineri, la ora 14:30

Advertisement

Acțiunea se petrece într-o lume fantastică în care vehiculele vorbitoare trăiesc, lucrează și se joacă cu oamenii care le conduc. Fie că salvează o mașină tânără care este blocată într-un copac, găsesc pui dalmațieni pierduți sau își ajută vecinii să-și facă provizii de urgență în timpul unei pene de curent, „Micii pompieri” vor reuși să evidențieze importanța muncii în echipă și ajutorul concetățenilor.

ZIUA LUI DONALD DUCK

Pe 9 iunie la ora 18:30

Amuzant, spontan, curios, prietenos și uneori morocănos… este rățoiul nostru preferat! Pentru a-i sărbători ziua de naștere, Disney Junior a pregătit un program special cu cele mai bune momente ale lui Donald Duck din serialele Mickey Mouse Casa Distracției și Mickey Mouse Clubhouse.

AVENTURILE TINERILOR JEDI

Din 12 iunie, de luni până vineri, de la 19:30

În fiecare zi, un nou personaj din serial este în prim-plan. Serialul animat îi urmărește pe tinerii Jedi în timp ce studiază, explorează galaxia, ajută oamenii și creaturile care au nevoie și învață pe parcurs abilități valoroase necesare pentru a deveni Jedi. Acțiunea se desfășoară în Republică și îi are în centrul său pe Kai, Lys și Nubs, care sunt trimiși de maestrul Yoda să se antreneze la un templu Jedi în frumoasa lume Tenoo, sub tutela maestrei Zia. Împreună pornesc în aventuri pe Tenoo și în galaxie, la bordul lui Crimson Firehawk, alături de Nash și de droidul RJ-83. Ei îi ajută pe cei aflați în pericol, se luptă cu pirații, descoperă ființe exotice, dar, în primul rând, învață ce înseamnă să fii un bun prieten.

Facebook Comments Box
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Rochii
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending