Connect with us

Animaţie

Noutățile lunii martie la Disney Channel și Disney Junior

Published

on

Foto Credit: Disney Channel

DISNEY CHANNEL

PREMIERA SERIALULUI „GHOSTFORCE” (Din 28 februarie, de luni până vineri, de la 19:00)

Advertisement

Serialul prezintă povestea a trei adolescenți: Liv, Andy și Mike, care formează o echipă secretă de supereroi cu puteri… fantomatice, denumită Ghostforce! Cu ajutorul misteriosului Blingboo și a unor tehnologii inventat de mentorul lor, Domnișoara Jones, cei trei eroi capturează fantomele rătăcite din New York. Asta atunci când nu trebuie să se întoarcă repede la școală pentru următoarea oră. Serialul este plin de umor, dar și momente captivante și chiar emoționante.

PREMIERA SERIALULUI „FANTOMA ȘI MOLLY McGee” (Din 14 martie, în fiecare zi de luni până vineri de la 17:30)

Noul serial urmărește aventurile simpaticei Molly McGee și a fantomei morocănoase pe nume Scratch. Când o magie făcută de Scratch se întoarce, cei doi noi prieteni vor fi împreună pentru multă vreme.

NOI EPISOADE DIN SERIALUL MIRACULOUS: BUBURUZA ȘI MOTAN NOIR (Din 28 martie, în fiecare zi de luni până vineri de la 18:30)

Aventurile lui Marinette și Adrien – doi elevi de liceu care se transformă cu ajutorul unor creaturi magice, kwami, în Buburuza și Motan Noir – continuă cu noi episoade din sezonul 4, care vor aduce în fața lor noi aliați, dar și provocări.

Advertisement

DISNEY JUNIOR

„SĂPTĂMÂNA SUPER” CU NOI EPISOADE DIN SERIALUL PĂIENJENELUL MARVEL ȘI PRIETENII LUI UIMITORI ȘI EROII ÎN PIJAMA

Luna martie este dedicată eroilor la puterea a doua! „Săptămâna Super” aduce noi episode ale celor mai iubite serii animate de la Disney Junior: Păianjenul Marvel și prietenii lui uimitori, dar și Eroii în pijama. 

Advertisement

În noile episoade din „Păianjenul Marvel și prietenii lui uimitori”, Păienjenel, Fantoma-Păianjen și Spin formează Echipa Păienjenel. Cu puțin ajutor primit din partea prietenilor, acești supereroi vor lucra împreună pentru a salva ziua. (Din 21 martie, de luni până vineri de la ora 17.00)

NOI EPISOADE DIN SERIALUL EROII ÎN PIJAMA (Din 21 martie, de luni până vineri de la ora 16.30)

Aventurile lui Pisoi, Șopi și Bufniță nu se opresc aici! Eroii în pijama continuă lupta împotriva răufăcătorilor din oraș. 

SERIALUL MIRA, DETECTIV REGAL (SEZON NOU, Din 26 martie, de la ora 18:30)

Aventurile de rezolvare a misterelor continuă în serialul animat „Mira, detectiv regal”. Acțiunea este amplasată în regatul Naiyapuram, acolo unde Mira ajunge să rezolve o mulțime de cazuri împreună cu prietenii săi. În acțiunea prezentată în fiecare episod, Mira își folosește din plin gândirea critică și face deducții ca să își ajute familia, prietenii și chiar restul regatului. Micuța regină-detectiv va reuși să încheie o primă carte de cazuri, iar tatăl ei îi va oferi în dar un joc de mister special. 

Advertisement

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending