Noutățile lunii septembrie la Disney Channel și Disney Junior - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Grila de programe

Noutățile lunii septembrie la Disney Channel și Disney Junior

Published

on

DISNEY CHANNEL

NOI EPISOADE DIN SERIALUL CASA LUI RAVEN: SEZONUL 4

Sezonul 4 aduce noi viziuni și multe momente amuzante în Casa lui Raven. Serialul urmărește aventurile amuzante a două prietene, Raven și Chelsea, fiecare divorțate, cu copii și care locuiesc împreună.  Fără ca cei mici să știe, Raven are viziuni din viitor și, fără ca ea să știe, fiul ei, Booker descoperă că are aceeași abilitate. Ei pot vedea în viitor suficient pentru a încerca să-l schimbe, iar umorul apare atunci când Raven și Booker încearcă să înțeleagă viziunile, pe măsură ce navighează prin viața de zi cu zi într-o gospodărie agitată, dar plină de iubire.

 

Din 6 septembrie, de luni până vineri, de la 17:00

 TABĂRA CU PERIPEȚII: PREMIERA SEZONULUI 5

Este începutul unei noi veri în Tabăra cu Peripeții, așa că Destiny, Matteo și Finn revin pentru mai multe aventuri departe de casă.

În noul sezon, lucrurile s-au schimbat puțin în Tabăra Kikiwaka, deoarece consiliera Lou Hockhauser a preluat rolul de director al taberei. Și deși nu are parte de cea mai ușoară tranziție pentru ea, din fericire, este sprijinită de Destiny, Finn și Matteo. În plus, în această vară, echipei i se alătură doi consilieri noi, Noah și Ava, precum și micută nou sosită în tabără, Gwen. Este posibil ca ei să nu aibă prea multă experiență, dar sunt cu siguranță pregătiți pentru o vară plină de acțiune! Și chiar dacă lucrurile nu merg aproape niciodată conform planului, cu siguranță vor învăța câteva lecții importante de viață pe parcurs.

 

Din 6 septembrie, de luni până vineri, de la 20:00

PREMIERA SEZONULUI 2 DIN SERIALUL „CE CIUDAT”

Noi aventuri apar în viața socială a celor trei prietene, Lily, Martha si Jas, în sezonul 2. Serialul de comedie aduce în prim-plan trei fete în vârstă de 13 ani, toate eminente, dar care răzbat cu greu în relațiile sociale, pe măsură ce încearcă să facă față provocărilor vieții de adolescente și să se integreze cât mai bine printre colegii de școală. Cele trei eleve de nota 10, Lily, Martha și Jas sunt un trio de nedespărțit, unite de inteligență, loialitate și de…. momente jenante. Au propria lor viziune asupra lumii și mai ales se sprijină una pe alta. Chiar dacă sunt cele mai inteligente trei fete din clasă, încă au multe de învățat și nu renunță niciodată.

Din 20 septembrie, de luni până vineri, de la 17:55

 DIMINEȚI DE WEEKEND CU MIRACULOS: BUBURUZA SI MOTAN NOIR

Începeți fiecare zi de weekend cu aventurile pline de emoții, stângacii, dar și cu momentele de eroism ale celor 2 super-eroi Buburuza și Motan Noir, cunoscuți în viata reală drept Marinette și Adrian. Din 4 septembrie de la 8:00 la 13:00  

 

DISNEY JUNIOR

 PREMIERA SERIALULUI GAȘCA PUIȘORILOR

 “Gașca Puișorilor” este un nou serial animat pentru preșcolari și familiile lor inspirat de seria de carți “The Chicken Squad” de Doreen Cronin. Fiecare episod îi are în prim-plan pe Cip, Micul Bu și Frumi—trei pui de găină—și Căpitan Cuțu, un câine de pază experimentat. Împreună foloseșc lucrul în echipă și abilitățile de gândire critică pentru a rezolva problemele din cartier și a păstra pacea în curtea lor.

 

Din 18 septembrie, sâmbătă și duminică de la 10:30

NOI EPISOADE DIN MICKEY MOUSE: AVENTURI ÎNCURCATE (Sezonul 3)

 Mickey și gașca, alături de Chip și Dale, pornesc în aventuri amuzante și distractive în împrejurimile Hot Dog Hills, dar și în locuința plină de gadgeturi a lui Mickey, în atelierul mecanic al lui Mickey și al lui Minnie și în biroul Ajutoarelor Abile Daisy și Cuckoo Loca. Gândit să ofere lecții despre prietenie, lucru în echipă și comunitate, fiecare episod are două părți de câte 11 minute cu o pauză între ele în care Mickey invită copiii să danseze împreună pe noul cântec „Hot Dog!’

 

Din 6 septembrie, de luni pana vineri, de la 9:30

 

NOI EPISOADE DIN SERIALUL PRIETENII CĂȚELUȘI”

 

Serialul îi are în centrul său pe cei doi frați cățeluși din rasa pug, Bingo și Rolly, mereu dornici de aventuri. Cei doi pornesc energici în fiecare zi în noi experiențe amuzante și pline de învățături în cartierul în care locuiesc sau în alte colțuri ale lumii. Fie că se îmbarcă într-o misiune pentru a-și ajuta stăpânul, numit Bob, sau pe un prieten care are nevoie, motto-ul cățelușilor este că viața este mai amuzantă când îl ai lângă tine pe prietenul cel mai bun. Alături de cuplul jucăus se află o întreagă comunitate de animăluțe colorate printre care pisica lui Bob, Pisi și Ham, simpaticul câine robot creat de Bob.

 

Din 6 septembrie, de luni până vineri, de la 11:00

 

NOI EPISOADE DIN SERIALUL „BLUE”, SEZONUL 2

Blue este o neobosită cățelușă de șase ani, căreia îi place joaca și transformă viața de zi cu zi alături de familia ei în aventuri distractive! Împreună cu sora mică de patru ani, numită Bingo, Blue se folosește de evenimentele de fiecare zi din viața familiei (pregătirea unui tort, achitarea cumpărăturilor la supermarket, probarea pantofilor) și le transformă în jocuri unice, ciudate, astfel încât face ca momentele obișnuite să devină aventuri nebunești!

 

Din 20 septembrie, de luni până vineri, la ora 8:00

 

 

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending