Nu are nici 19 de ani, însă toți artiștii din România îl caută! Vezi despre cine este vorba! - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Life Style

Nu are nici 19 de ani, însă toți artiștii din România îl caută! Vezi despre cine este vorba!

Published

on

TWO ex Akcent, Emil Lassaria și Caitlyn, NANE, Oana Radu și ELI ,Marian Vasilescu sau deejay-ul turc Dj Kantik, cel care în 2008 a semnat remixul oficial pentru Britney Spears la piesa “Break the Ice”, inclus pe albumul “Blackout”, sunt doar câteva nume ale industriei muzicale care au lucrat cu Cătălin Cristea la realizarea de artwork-uri pentru copertele single-urilor lor. Tânăr și promițător, născut în Lugoj, Cătălin are deja propria să companie, Follow Design România, care activează în domeniul grafic, de la artwork-uri și coperți de reviste până la cel mai mic detaliu reprezentat de design.

Munca și pasiunea sa au fost răsplătite pe măsură, coperta realizată de el pentru single-ul “Cocktail” al lui Nane, primind premiul pentru cea mai bună copertă oficială în anul 2013. Totodată, artistul s-a clasat pe locul doi la concursul de tricouri organizat de echipa filmului “Tatăl Fantomă” pentru Festivalul Internațional de Film de la Palm Beach.

“De când eram mic am o pasiune aparte pentru design și grafică, iar în ultimii ani m-am pus pe treabă. Artiștii apelează cu încredere la mine, pentru că întotdeuna am dat dovadă de seriozitate și implicare, lucrările mele fiind foarte apreciate”, a declarat Cătălin Cristea.

Îl puteți găsi pe Cătălin Cristea aici sau aici!

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending