Connect with us

Platforma Online TV

Nu pierde maratonul săptămânal al serialului de succes „Vecinii”, exclusiv în Focus Sat App

Published

on

Foto Credit: Focus Sat
Reclame

De la mijlocul lunii mai serialul „Vecinii” („Nieuwe buren”, 2014-2019), produs în Țările de Jos, se va difuza exclusiv în Aplicația Focus Sat. Din 15 mai, săptămânal va intra unul dintre cele 4 sezoane a câte 10 episoade fiecare, astfel: sezonul 1 – din 15 mai, din 22 mai – sezonul 2, a treia serie – din 29 mai și din 5 iunie – sezonul 4.

„Vecinii” spune povestea unui cuplu care se mută în cartierul Zonnewijk din suburbiile orașului olandez Almere pentru a începe o viață nouă. Eva (Bracha van Doesburgh) și soțul ei, Peter (Daan Schuurmans), așteaptă un copil. Când fetița se naște prematur și moare, părinții îndurerați găsesc sprijin în noii lor vecini: Rebecca (Katja Schuurman) și Steef (Thijs Römer). Cele două cupluri dezvoltă o prietenie strânsă, iar viețile lor devin din ce în ce mai apropiate până când ajung să aibă relații intime. Cei patru ascund secrete și dorințe intense, iar granițele sunt împinse din ce în ce mai departe până când nu mai există cale de întoarcere.

„Vecinii” este un serial complet atipic care îmbină realitatea și ficțiunea într-un mod cât se poate de original. Protagoniștii formează un cuplu și în viața reală: Bracha van Doesburgh și Daan Schuurmans sunt căsătoriți din 2011 și au împreună 3 copii, iar Katja Schuurman și Thijs Römer au fost soț și soție în perioada 2006 – 2015 și au o fetiță. Și în sezoanele următoare au fost distribuiți actori care erau împreună în momentul filmărilor. În plus, frumoasele case în care are loc acțiunea sunt reale și au fost puse la dispoziția echipei de filmare de către locuitorii din Zonnewijk. Aceștia au fost cazați într-un hotel din Almere, iar locuințele lor au devenit adevărate puncte de atracție în zonă. 

Fiecare sezon din „Vecinii” adaugă un nou cuplu de vecini în cartier. Iar scenariul se complică și ajunge să implice poliția și autoritățile, o încarcerare, o pierdere de memorie, o adopție și o fugă în Sardinia. Primul sezon a fost inspirat de bestsellerul omonim scris de Saskia Noort, din 2006. Anul acesta romanul a fost adaptat din nou pentru micul ecran de către britanici, sub numele de „The Couple Next Door” (cu Eleanor Tomlinson și Sam Heughan în distribuție).

În biblioteca VOD din Aplicația Focus Sat iubitorii filmelor și serialelor europene pot explora și universul captivant Canal+ Original și Studiocanal cu personaje și scenarii aclamate internațional. De asemenea, publicul român se poate reîntâlni online cu maeștrii comediei românești: Toma Caragiu, Dem Rădulescu, Jean Constantin, Puiu Călinescu, Sebastian Papaiani, George Mihăiță, Vasilica Tastaman, Octavian Cotescu, Marin Moraru într-o selecție de filme de succes din cinematografia de aur. Cei care nu sunt clienți Focus Sat au posibilitatea să testeze Aplicația Focus Sat gratuit timp de 7 zile. 

Mai multe informații despre Focus Sat:

Web: www.focussat.ro 

Facebook: https://www.facebook.com/FocusSatRomania

Despre Focus Sat 

Focus Sat, primul furnizor de servicii de televiziune digitală prin satelit din România, a fost lansat în 2004 cu misiunea de a transmite o varietate de programe TV de calitate. Cu o atenție deosebită acordată unei experiențe de vizionare complete, Focus Sat și-a diversificat soluțiile de livrare de conținut cu o aplicație OTT – Focus Sat App – care poate fi accesată de pe orice dispozitiv smart fix sau mobil, cu funcții interactive ce permit repornirea și reluarea programelor TV preferate sau acces la servicii video on demand premium. Focus Sat este o marcă înregistrată care aparține Canal+ Luxembourg S.à r.l. – unul dintre cei mai mari operatori Pay TV din Europa, din care mai fac parte următoarele branduri: Canal Digitaal și Online.nl în Olanda, TV Vlaanderen și TeleSat în Belgia, M7 în Germania, HD Austria în Austria și Slovacia, Direct One în Ungaria, Skylink și FreeSAT în Republica Cehă.

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement
AUDIENȚE TV3 zile ago

Spania a câștigat EURO 2024, în direct la PRO TV! Peste 2.9 milioane de telespectatori au urmărit finala care a fost lider absolut de audiență

AUDIENȚE TV5 zile ago

Anglia a învins Olanda și va juca finala EURO 2024 contra Spaniei, duminică, în direct la PRO TV și pe VOYO!

Reality Show5 zile ago

Premieră la Insula Iubirii în cel de-al optulea sezon al reality show-ului de la Antena 1: partenerii au fost despărţiţi fără să apuce să îşi ia rămas bun

Premieră TV5 zile ago

PREMIERĂ Noul sezon Atletico Textila revine la PRO TV ”Liga 2, pregătește-te de noi”

Reality Show5 zile ago

Delia şi Liviu câştigătorii celui de-al nouălea sezon Mireasa şi ai premiului în valoare de 40.000 de Euro

Emisiuni6 zile ago

Cristina Bâtlan, o femeie de afaceri de succes, la „40 de întrebări cu Denise Rifai”, duminica aceasta

Serialeo săptămână ago

Valentin Teodosiu, rol important în noul serial TĂTUȚU`! „Personajul meu este cel mai de temut al vremii”

Reality Showo săptămână ago

Declaraţie şocantă la Insula Iubirii: „Ne-am despărţit de 37 de ori!”

Cinemao săptămână ago

Festivalul „Saptamana Comediei”, la final. Teatrul de Comedie pleaca acasa cu 3 premii.

Emisiuni2 săptămâni ago

Serghei Mizil vine duminica aceasta la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Analize Audiente TV2 săptămâni ago

4.9 milioane de inimi au bătut la unison în fața televizoarelor pentru Generația de suflet a Naționalei! PRO TV lider absolut de audiență cu cifre record

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending