Connect with us

Seriale

Nu pierde marele final din “Moştenirea”

Published

on

Reclame

“Moştenirea”, serialul difuzat de luni până joi de la ora 22:15 se apropie de final. Viaţa personajelor este din ce în ce mai complicată, iar problemele lor par să nu se mai sfârşească.


Rivali de moarte, State (Gheorghe Visu) şi Fabrizio (Cristi Iacob) au o ultimă confruntare, care va decide viitorul celor doi. Întâlnirea lor va pune însă în pericol viaţa lui Gabriel (Costin Sforaru) şi va avea urmări tragice şi pentru Carla (Ramona Hanganu).

 

Ultimele episoade ale serialului de la ProTV îi invită pe telespectatori nu la o nuntă, ci la două. Cine sunt mirii va rămâne însă un mister până la episodul final. Cert este faptul că nu vor lipsi muzica, surprizele şi rochiile extravagante şi extrem de colorate.

 

Episodul final din “Moştenirea” are şi invitaţi speciali. Florina Cercel, Virginia Rogin, Andreea Pătraşcu şi Denis Ştefan, actori  a căror poveste a început în “Inimă de ţigan”, revin alături de clanul Potcovaru în momente extrem de importante pentru ei.

 

Povestea din “Moştenirea” a fost scrisă de la mii de kilometri distanţă. Geo Caraman şi Andreea Catană, cele două scenariste ale serialului, au lucrat prin intermediul Internetului şi asta pentru că Geo se află la Los Angeles, unde timp de doi ani va studia scenaristica la New York Film Academy.

 

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Rochii
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending