Connect with us

Evenimente

Nu pierde Târgul Raw Generation, ajuns la ediția a II-a (galerie foto)

Redactia Radar de Media

Published

on

Pe 25 septembrie 2011, la Sala Paris de la Rin Grand Hotel în București, se va desfășura a treia ediție națională a Târgului Raw Generation. Primele două ediții au avut un mare succes, bucurându-se de prezența a mii de oameni și a televiziunilor principale din România.

 

Târgul este organizat de Ligia Pop (www.ligiapop.com), raw food chef, autoarea a trei cărți despre raw food, “Rețete Vegane Fără Foc”, “Deserturi Pentru Părinți și Copii Sănătoși” și “Germeni și Vlăstari: Surse de Sănătate șI Energie” și gazda show-ului TV online, “Ligia’s Kitchen”.

Târgul de Toamnă Raw Generation va fi deschis publicului larg începând de la ora 10 până la ora 20, iar intrarea va fi gratis. Vor fi 26 de expozanți, care vor oferi vizitatorilor o gamă largă de produse: de la electrocasnice de ultima generație, cărți de rețete și sănătate, legume și fructe bio, germeni și vlăstari gata de consumat, până la delicatese raw vegane ambalate sau proaspăt preparate.

Vor avea loc prezentări despre raw food, degustări de produse, cât și demonstrații culinare. La ora 18 va avea loc un raw vegan potluck, adică o masă în grup, unde “taxa” de intrare va fi aducerea unui preparat raw vegan care poate hrăni până la 5 persoane, deci va fi o intâlnire între iubitorii de raw food.

Denumirea “raw food” sau “raw vegan” înseamnă alimentația vegană fără foc (vegan = fără ingrediente de origine animală) în care alimentele de baza sunt: legumele, germenii si vlăstarii, surse majore de proteine complexe, semințele si nucile, de asemenea surse de proteine și acizi grași esențiali, fructele in stare naturală sau uscate, superalimentele, gen algele marine care reprezintă sursa cea mai complexă de minerale din lume.

Acest fel de alimentație se adresează întregului public care dorește să-și îmbunătățească sănătatea, să-și păstreze un corp mai tânăr și o minte mai ageră, nu doar celor care vor să adopte o dietă strict vegană sau raw vegană.

Ȋn lume sunt sute de mii de adepți ai alimentației raw vegane, care ia amploare de la an la an. Printre ei se află și celebrități care consumă o dietă raw vegană precum Robin Williams, Bryan Adams, Gwyneth Paltrow, Woody Harrelson, Demi Moore, Natalie Portman, Uma Thurman, Kirsten Dunst, Alicia Silverstone și mulți alții.

 

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale, vă rugăm să ne contactați pe email.

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending