Nu rataţi premiera sezonului 14 al serialului Anatomia lui Grey, în curând la DIVA! - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Seriale

Nu rataţi premiera sezonului 14 al serialului Anatomia lui Grey, în curând la DIVA!

Published

on

Foto Credit: ABC Studios

Dr. Meredith Grey revine la DIVA cu un nou sezon Anatomia lui Grey (Grey’s Anatomy), începând din 26 ianuarie, în fiecare marți, de la ora 21:00, la DIVA. 

 

 

Sezonul 14 aduce noi provocări pentru personalul de la Spitalul Grey Sloan Memorial din Seattle, mai intense și complicate ca niciodată. Publicul va asista la noi povești de iubire, un scandal de imagine, medici ce vor ajunge în postura de pacienți, reveniri spectaculoase, o nouă familie neconvențională și cazuri medicale memorabile.

 

Amelia (Caterina Scorsone) descoperă că are o problemă medicală ce necesită tratament urgent. Meredith (Ellen Pompeo) află că logodnica lui Nathan trăiește și are nevoie de o operație abdominală de urgență. Este clar că această veste aduce relația lor într-un impas. În noile episoade, Jackson (Jesse Williams) încearcă să repare greșelile tatălui său, iar Maggie (Kelly McCreary) ia parte la o cină ciudată în familie. Bailey (Chandra Wilson) caută cei mai talentați tineri medici și, după ce suferă o urgență medicală, ajunge în rolul de pacient al propriului spital. Owen (Kevin McKidd) are parte de multe probleme, pe lângă care trebuie să facă față și la întoarcerea lui Teddy (Kim Raver), care va ocupa o poziție foarte importantă în ierarhia spitalului.

 

Ziua de marți te aduce în compania medicilor tăi preferați. Plin de momente dramatice și situații ce vor ține publicul în tensiune, sezonul 14 al serialului Anatomia lui Grey începe pe 26 ianuarie, de la 21:00, la DIVA!

Advertisement

 

Urmărește DIVA și pe social media:

Facebook: www.facebook.com/divaromania/

Instagram: @diva_romania

 

 

 

Advertisement

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending