Connect with us

ALL MEDIA

TRANZACŢIE | “Numai iubirea” şi “Lara’s Choice” au fost vândute către Televisa

Avatar

Published

on

MediaPro Distribution, distribuitorul exclusiv pe piaţa internaţională al programelor locale CME, a anunţat vânzarea formatelor a două telenovele originale create şi produse de către companiile de producţie ale grupului CME, TELEVISA, cea mai mare companie media din America Latină, informează Mediafax.

Cele două formate sunt “Numai iubirea”, prima telenovelă românească produsă de Media Pro Pictures şi difuzată de Acasă TV, al cărei succes va rămâne de referinţă pe piaţa de televiziune din România, şi telenovela croată “Lara’s Choice”, produsă de Media Pro Audiovizual şi difuzată de NOVA TV în Croaţia.

Acesta este un pas important pentru noi şi suntem bucuroşi că poveştile noastre originale vor fi adaptate pentru o piaţă atât de pretenţioasă şi de experimentată precum cea din America Latină. Interesul unei companii cu o tradiţie recunoscută la nivel mondial în producţia de telenovele precum TELEVISA este încă o confirmare a strategiei noastre de conţinut, iar faptul că avem cei mai buni scenarişti, producători şi actori din regiune se traduce în crearea unor programe originale de înaltă calitate, care pot concura oricând cu telenovelele realizate şi distribuite pe piaţa internaţională de către producători şi distribuitori de renume”, a declarat Claudia Stavrositu, Head of International Sales MediaPro Distribution.

MediaPro Distribution este agentul de vânzări exclusiv la nivel mondial pentru programele produse de Central European Media Enterprises. CME este o companie de media şi de entertainment care operează pe şase pieţe majore din Europa Centrală şi de Est, care au o populaţie agregată de aproximativ 50 de milioane.

Comentarii

comments

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending