Număr inedit de circ, duminică, la iUmor! Delia: „E doar un copil care face asta!” - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Emisiuni

Număr inedit de circ, duminică, la iUmor! Delia: „E doar un copil care face asta!”

Published

on

Foto Credit: Antena 1

Audițiile sezonului 12 iUmor continuă duminică, de la 20:00, la Antena 1, cu o nouă serie de numere spectaculoase. Cei patru jurați ai ediției, Delia, Cheloo, Mihai Bendeac și juratul special – chef Florin Dumitrescu vor urmări cu mare interes concurenții veniți să impresioneze prin umorul lor.

Advertisement

Delia, Cheloo, Mihai Bendeac, dar și chef Florin Dumitrescu, al patrulea jurat al ediției, vor avea parte de spectacol în cea de-a doua ediție a noului sezon iUmor. „E doar un copil care face asta!”, a exclamat Delia în urma numărului spectaculos de circ executat de Tomas Nistorov.  „Este prima dată când văd așa ceva!”, a adăugat juratul special, chef Florin Dumitrescu. Despre ce număr este vorba și ce reacții au mai avut cei patru jurați, telespectatorii pot vedea duminică, începând cu ora 20.00, în cea mai nouă ediție iUmor, la Antena 1.

Așteptarea a luat sfârșit! iUmor 12 se anunță a fi un sezon complet neașteptat, atât pentru telespectatori, cât şi pentru juraţii show-ului de la Antena 1. Spre deosebire de sezoanele anterioare când doar Delia, Mihai Bendeac și Cheloo aveau loc la masa juriului, mult așteptatul sezon 12 va aduce un al patrulea jurat la pupitru. Acesta va fi o surpriză şi pentru juraţi, nu doar pentru telespectatori, care vor descoperi în fiecare ediţie cine le va fi coleg de juriu în ziua respectivă. 

Pentru noul sezon, Delia, Cheloo, Mihai Bendeac și juratul surpriză al fiecărei ediții se vor lăsa surprinși de cele mai neașteptate numere de umor din toate colțurile lumii. De la stand-up, magie, acrobații, teatru sau mimă și până la cele mai neobișnuite forme de a impresiona jurații iUmor, concurenții vin și în acest sezon hotărâți să obțină voturile acestora. Invitații speciali nu vor lipsi nici de această dată și vor demonstra din nou că umorul nu are limite.

iUmor este singura emisiune TV din România cu peste 2.3 milioane de abonați la canalul de YouTube care se bucură din plin de clipurile concurenților și invitaților care au făcut senzație pe scenă. Canalul de YouTube iUmor a acumulat peste 1.7 miliarde de vizionări, iar un montaj video cu momentele de magie ale lui Mario Lopez are peste 17.6 milioane de vizualizări.

Advertisement

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending