Connect with us

Spectacole

Numaratoarea inversa a inceput! Pregateste-te pentru Liberty Parade 2010! (galerie foto)

Published

on

Reclame

Orele, minutele şi secundele par mai lungi ca niciodată… Fanii muzicii electronice din România freamătă în ultimele clipe rămase până la startul celui mai mare eveniment dance al anului, organizat de Vibe FM şi Music Channel. Sâmbătă 24 iulie, peste 60.000 de oameni sunt aşteptaţi să participe la Liberty Parade şi să încingă atmosfera pe malul mării.

Cei mai buni DJ din România şi un star mondial trio-ul britanic Above&Beyond, numărul 4 în clasamentul celor mai buni DJ din lume te provoacă la 16 ore de muzică, de energie şi dans continuu, de evadarea în lumea sunetului, culorilor, libertăţii, adrenalinei, fericirii şi sentimentului că muzica face ca lumea întreagă să se mişte în acelaşi ritm.

Startul petrecerii anului se va da sâmbătă, la ora 16.00 în staţiunea Olimp. Caravana Liberty Parade, compusă din 3 camioane descoperite în care DJ-ii mixează live, va parcurge, începând cu această oră, traseul prin staţiuni, unde i se vor alătura mii de oameni. Camionul Vibe FM va fi pus în mişcare de set-urile lui Christian Green, Cristi Stanciu, Paul Damixie şi Bogdan Popoviciu. Camionul Pepsi va fi zguduit de DJ Elf, Snatt&Vix, Alexuuu&TDK, iar pe camionul Liberty Parade te aşteaptă  Carlos&Jasc, Sllash&Doppe şi DJ Dark.

Caravana plină de petrecăreţi costumaţi cât mai original şi colorat, cu fluiere, ochelari de soare şi peruci va ajunge în jurul orei 20.00 la Liberty Parade Arena, aflată pe plaja dintre Venus şi Saturn. Duo-ul NTFO va deschide maratonul de zeci de mii de wati care se vor completa în mod perfect cu imaginile video de pe ecranele uriaşe, laserele şi dansatorii care se vor undui în bătaia brizei. La lăsarea întunericul va debuta setul lui Lucian Bărbulescu, urmat de cel al lui Vali BĂRBULESCU, DJ-ul care este şi gazda evenimentului Liberty Parade.

DJ Andi, Liviu Hodor, dar şi DJ Optick vor intra apoi la platane până după miezul nopţii. Imediat după, vor intra în scenă cei trei membri care alcătuiesc Above&Beyond, cel mai valoros trio al muzicii trance. Publicul român se va bucura ore întregi de vibe-urile numărului 4 în clasamentul celor mai buni DJ din lume realizat de prestigioasa revistă DJ Mag.

După britanici este rândul DJ-iţei Vika Jigulina, singura prezenţă feminină din line-up-ul Liberty Parade să preia controlul asupra scenei. Ca în fiecare an, soarele va răsări pe malul mării, la Liberty Parade Arena tot în ritmul muzicii, pe beat-urile lui Mihai Popoviciu (Hermannstadt Collective).

Până pe 24 iulie, viberii adevăraţi pot intra în atmosfera Liberty Parade ascultând imnul oficial de anul acesta, “Free Your Mind”- Vibers feat. Connect-R.

Liberty Parade este mai mult decât un eveniment, este un fenomen, este petrecerea cu acces gratuit care adună anual cei mai mulţi oameni pe litoralul românesc. Pe 24 iulie, dansează, trăieşte, vibrează plin de energie până după răsăritul soarelui pe Liberty Parade Arena!

Evenimentul este susţinut de Primăria Municipiului Mangalia.

Mai multe detalii şi recomandări găsiţi pe www.libertyparade.com

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement
AUDIENȚE TV2 zile ago

Spania a câștigat EURO 2024, în direct la PRO TV! Peste 2.9 milioane de telespectatori au urmărit finala care a fost lider absolut de audiență

AUDIENȚE TV4 zile ago

Anglia a învins Olanda și va juca finala EURO 2024 contra Spaniei, duminică, în direct la PRO TV și pe VOYO!

Reality Show4 zile ago

Premieră la Insula Iubirii în cel de-al optulea sezon al reality show-ului de la Antena 1: partenerii au fost despărţiţi fără să apuce să îşi ia rămas bun

Premieră TV4 zile ago

PREMIERĂ Noul sezon Atletico Textila revine la PRO TV ”Liga 2, pregătește-te de noi”

Reality Show4 zile ago

Delia şi Liviu câştigătorii celui de-al nouălea sezon Mireasa şi ai premiului în valoare de 40.000 de Euro

Emisiuni6 zile ago

Cristina Bâtlan, o femeie de afaceri de succes, la „40 de întrebări cu Denise Rifai”, duminica aceasta

Seriale7 zile ago

Valentin Teodosiu, rol important în noul serial TĂTUȚU`! „Personajul meu este cel mai de temut al vremii”

Reality Showo săptămână ago

Declaraţie şocantă la Insula Iubirii: „Ne-am despărţit de 37 de ori!”

Cinemao săptămână ago

Festivalul „Saptamana Comediei”, la final. Teatrul de Comedie pleaca acasa cu 3 premii.

Emisiunio săptămână ago

Serghei Mizil vine duminica aceasta la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Analize Audiente TV2 săptămâni ago

4.9 milioane de inimi au bătut la unison în fața televizoarelor pentru Generația de suflet a Naționalei! PRO TV lider absolut de audiență cu cifre record

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending