Conform bazei de date cu participanți a MIPCOM 2013, un număr total de aproximativ 40 de delegați
Connect with us

A-Z NEWS

Nume grele din industria de televiziune participă la MIPCOM 2013

Published

on

Un număr de 19 companii printre care Orange România, Mediapro Distribution (singura cu stand), ABC Plus Media, Pro TV SA, TVR, SBS Broadcasting Media, SC Antenagroup, Dogan Media International, Romtelecom SA și Media Entertainment Industry (furnizor pentru Digi TV) sunt principalii participanți din România la MIPCOM 2013 ce se va desfășura în perioada 7-10 octombrie la Palais des Festivals în Cannes, Franța, informează Media Expres, informeaza forbes.

Conform bazei de date cu participanți a MIPCOM 2013, un număr total de aproximativ 40 de delegați reprezintă cele aproximativ 20 de companii Românești care participă la această ediție a târgului de conținut și servicii pentru televiziune și internet.

Printre participanți erau de asemenea înregistrați cu 10 zile înainte de începutul evenimentului și o serie de companii de producție sau distribuție de conținut, printre care producătorii Zucchero Media și Media Factory, Empire Film (distribuitor de video-dvd), divizia din România a distribuitorului din Germania Prorom Media Trade și Reea (producător pentru web, mobile și produse multimedia).

Site-ul târgului MIPCOM 2013 oferă pe baza declarațiilor de înscriere ale participanților și informații privind genurile de programe pe care vizitatorii din România le urmăresc: formatele și entertainmentul de tip reality, alături de ficțiune și formatele bazate pe scenariu sunt căutate de cei mai mulți participanți din România, urmate de filmele artistice și de programele pentru copii și adolescenți, sau documentarele.

Alte programe căutate de români la MIPCOM 2013 sunt cele muzicale, sportul și jocurile. Reprezentanții SBS Broadcasting și Romtelecom au declarat că sunt interesați de programe erotice și pentru adulți.

MIPCOM este ediția de toamnă a târgului de conținut pentru televiziune și new media care se desfășoare de două ori pe an în Cannes, Franța, reunind la această ediție peste 12.000 de profesioniști din industrie, 1.700 de companii expozante și 4.500 de cumpărători de programe din 100 de țări.

Târgul este organizat de compania Reed Midem, membră a grupului Reed Exhibitions, cel mai mare organizator de expoziții din lume, pentru toate domeniile.

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending