Connect with us

TV Divertisment Show

Nume noi se alătura în prima Semifinală Romanii au Talent, astăzi, la PRO TV

În sezonul #14fenomen, Bogdan Bolohan a rămas coregraful show-ului, Paul Ilea a revenit în rolul de producător muzical, iar Anda Dimitriu s-a alăturat ca vocal coach.

Published

on

FOTO PRO TV
Reclame

Sezonul în care concurenții au oferit adevărate spectacole prin prestațiile lor se apropie de clipe încărcate de tensiune – show-urile LIVE! Vinerea aceasta, de la 20:30, în direct, primii 12 eroi vor intra în semifinală și vor lupta pentru voturile celor de acasă. Aceștia se pregătesc pentru a le aduce telespectatorilor momente de neuitat și de neratat!

În spatele acestor prestații senzaționale se află o echipă care muncește, zi de zi, iar alături de concurenți sunt oameni cu o carieră impresionantă, care le oferă sfaturi prețioase. În sezonul #14fenomen, Bogdan Bolohan a rămas coregraful show-ului, Paul Ilea a revenit în rolul de producător muzical, iar Anda Dimitriu s-a alăturat ca vocal coach.

După ce a cucerit întreaga țară cu prestația lui în emisiune, Bogdan Bolohan s-a alăturat echipei și, de ani de zile, muncește cot la cot cu toți concurenții, îi ajută în pregătirea coregrafiilor și le oferă sfaturi care îi vor ajuta atât în LIVE-uri, cât și în viitoarea lor carieră. ”Sunt Bogdan Bolohan și am onoarea de a fi coregraf la Românii au Talent de 7 ani. În acest sezon, sunt extrem de bucuros să fac parte din această echipă fenomenală! Pregătiți-vă să fiți uimiți de talentul autentic și unic pe care îl aduc concurenții. Sunt încântat să am privilegiul de a lucra cu o varietate de oameni extraordinari, fie că vin din mediul profesionist sau din cel amator. Acești oameni frumoși, prin pasiunea și dedicarea lor, compun un sezon de neratat. Abia aștept să împărtășim împreună momentele fenomen ce urmează!”, declară acesta.

Cu o experiență impresionantă în piața din România, premiat pentru munca lui care a făcut de multe ori diferența în ceea ce înseamnă noi începuturi în muzică și fost membru în echipa multor show-uri de talente, Paul Ilea revine în emisiune. ”Mă reîntorc cu drag în echipa Românii au talent, îmi face mare plăcere să lucrez cu profesioniști implicați. Împreună, incercăm să ridicăm nivelul calitativ al show-urilor TV din România și cred că, în decursul anilor, am reușit. Alături de antrenorul de voce, Anda Dimitriu, pregătim interpreții vocali pentru un final de sezon FENOMEN!”, mărturisește Paul.

După ce și-a câștigat locul în industria muzicală locală, Anda Dimitriu se alătură echipei și va fi alături de concurenți, din postura de vocal coach. Artista pop cu influențe rnb, jazz, blues, ce activează pe piața muzicală din 2008, a reușit să ajungă în 2014 până în marea finală Vocea României, unde a obținut locul doi. De peste 10 ani, interpreta este și antrenor de voce, lucrând în trecut cu Răzvan Krivach, Madelaine Pascu și Gabriela Duțescu, iar în prezent, în Germania, la Hamburg, cu prof. terapeut Jale Papilla, celebră în lumea foniatriei și terapiei vocale. ”Pentru mine, ceea ce se petrece azi la Românii au talent, există doar atunci când închideam ochii să-mi pun o dorință. Am îmbrățișat această meserie de vocal coach acum 10 ani, din postura de artist care și-a dorit să învețe toate mecanismele din spatele unei voci cântate și mă uit uluită și recunoscătoare că pot să-mi pun încet, încet curiozitatea și pasiunea într-un cadru atât de special. Îmi place totul: echipa, mediul, concurenții, scopul și valorile. Îi sunt recunoscătoare întregii echipe pentru primirea calduroasă și, în special, lui Paul (n.r. Ilea) pentru încrederea de a mă coopta în acest proiect. Abia aștept să văd ce urmează, să susținem concurenții să creeze momente cât mai de impact”, spune Anda.

Nu ratați vineri prima semifinală Românii au talent, live, de la 20:30, la PRO TV și pe VOYO.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending