Nume nou în industria muzicală! ELLA își lansează single-ul de debut – „Sometimes” - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Muzica

Nume nou în industria muzicală! ELLA își lansează single-ul de debut – „Sometimes”

Published

on

Pasiunea pentru muzică a făcut-o pe ELLA să își lanseze prima piesă din cariera ei, intitulată „Sometimes”.

ELLA este o tânără de 17 ani, elevă a Liceului Teoretic „Nichita Stănescu” din București. Aceasta și-a descoperit pasiunea pentru muzică la vârsta de 13 ani prin intermediul lecțiilor de canto.

Artista a continuat să învețe din ce în ce mai multe odată cu împlinirea vârstei de 15 ani, atunci când a început să cânte la instrumentul ei preferat, pianul.

Melodia „Sometimes” a fost scrisă în perioada în care Ella era îndrăgostită, cântând despre sentimentele pe care fiecare dintre noi le experimentează atunci când are fluturi în stomac.

„Aceasta piesă de dragoste  o dedic tuturor celor îndragostiți și celor care își caută perechea. Sper că mulți se vor regăsi în această piesă”, a declarat Ella.

Prin intermediul melodiilor sale, tânăra cântăreață speră să ajungă la inimile celor care o ascultă și să îi facă să se îndrăgostească de muzică, așa cum a făcut și ea.

Versurile piesei au fost scrise de Gabriela Tudor (Ella), muzica de Andreea Avarvari (AVA), iar producția și mix&master-ul stau sub semnătura lui Mihai Grecan.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending