Connect with us

A-Z NEWS

NUMIRE | Andrei Zaharescu, purtătorul de cuvânt al Guvernului, numit membru în Consiliul de Administraţie al E-On Gaz Distribuţie

Published

on

Andrei Zaharescu, purtătorul de cuvânt al Guvernului, a fost numit membru în Consiliul de Administraţie al E.On Gaz Distribuţie, companie la care şi statul român deţine acţiuni, prin Ministerul Economiei, scrie pe blogul său jurnalistul Cătălin Priscariu.

Jurnalistul notează pe blogul său că numirea lui Zaharescu este cel puţin suspectă de vreme ce nu are expertiză în domeniu, el având studii de actorie, a fost sufleur la teatru şi, apoi, om de TV. În mai 2012, premierul Ponta şi l-a ales purtător de cuvânt şi l-a angajat la cancelaria prim-ministrului ca secretar de stat. În calitate de purtotor de cuvânt al Guvernului, Zaharescu a gafat de mai multe ori, contrazicând, în explicaţii, declaraţiile şi deciziile premierului, scrie Adevarul.

Decizia de numire în funcţia de membru în Consiliul de Administraţie al E.On Gaz Distribuţie a fost publicată în Monitorul Oficial.    Reprezentanţii E.On Gaz precizează că numirea a fost cerută de Ministerul Economiei. Ministrul Economiei, Varujan Vosganian, a spus, însă, că nu a cerut niciodată numirea lui Zaharescu în CA la E.On Gaz şi că această numire a fost cerută de ministrul delegat pentru Energie, Constantin Niţă (PSD). Mandatul lui Zaharescu la E.On Gaz Distribuţie este de patru ani, incheie sursa citata stirea.

Facebook Comments Box

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Rochii
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending